Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Z tego co się orientuje to najbardziej prawdopodobny termin jest z pierwszego USG, te póżniejsze są mylące, bo dzieciaczki są przecież różnej wielkości. Ja mam szczęście bo terminy z miesiaczki i wszystkich dotychczasowych USG różnią mi się max 4 dni. Podobno wielkosć dzidziusia jest książkowa i dokładnie odpowiada tygodniowi ciążyDziewczyny jak myslicie, ktory termin jest bardziej prawdopodobny z miesiaczki, bo mam na 16
czy z usg na 24, bo kurde wizyte mam 24 w szpitalu, atyle sie nasluchalam, ze pozniej po terminie to
wody sie starzeja i sie martwie!!!
:
, ciekawa jestem, czy rzeczywiście urodzę między 21 a 25 marca
Dzieki kaaha za pocieszenie:-)tez mam taka nadzieje....
A jak piosenka, bo ja jak jej slucham to normalnie sie wzruszam...
W momencie jak bedziesz rejestrowała maluszkę w urzedzie miasta i odbierała akt rodzenia to oni automatycznie to załatwiają, tylko czeka się około 2-3 tygodni na nadanie!
Radze nie czekać bo spirytus przesusza a sól fizjologiczna nie.... żeby nie zaczeło się to babrać bo bedzie problem! Ja uzywałam gazików ze spirytem Leko i Hartmana. U niuni odpadł kikucik wczoraj w nocy i tak długawo!!![]()

,a juz sie nie umie doczekac!!!
sorki , ze post pod postem..
a ja jestem wsciekla. na akt urodzenia musze czekac do 17, potem zalatwianie w moim miescie, potem babranie sie z maciezynskim i zusem. Masakra. Zamiast kobiecie ulatwiac to wszystko pod gorke. Jeszcze wszyscy tacy pomocni, ze niech ich cholera wezmie.![]()