o nareszcie ktos wstal :-)
ja zaraz dzwonie do mojego gina bo zaczyna mnie lekko bolec. wlasnie kolezanka zaszla w ciaze i opowiadala ze na poczatku 4 miecha poronila i sie wystraszylam i oby debral i mnie umowil najlepiej zeby dzisiaj byl u siebie w gabinecie bbbrrr
No to super, że idziesz do gina, wkońcu przestaniesz się tak stresować. Jestem przekonana, że wszystko w porządku i wyjdziesz z wizyty o niebo spokojniejsza

Hello :-)
Ja już po USG. Dzidziuś ma wszystko co trzeba - rączki, nóżki, żołądek, nawet paluszki było widać

. Parametry bardzo dobre - NT < 1, kość nosowa widoczna. Długość od główki do pupci 59,9 mm. Pani doktor kazała mi kaszleć, żeby maluch zmienił pozycję i faktycznie ruszał się wtedy

.
Gratulacje zdrowego dzidziusia:-) Ja jeszcze muszę troszkę poczekać, wizytę mam pod koniec następnego tygodnia, ale jestem dobrej myśli i czuję, że wszystko ok.
A tak poza tym to zaraz idę do dentysty, od kilku dni mnie ząb boli (ósemka

), że cała strona mnie już boli:-(
I jeszcze chyba mi się pleśniawki zrobiły w buzi na podniebieniu i przy gardle

i strasznie się męczę z tym. Pytałam w aptece, to sacholu nie mogę raczej używać. Może dentystka cos na to poradzi. Ale nie mam pojęcia dlaczego mi się zrobiły, przecież myję ręcę, owoce i warzywa też, a teraz to tym bardziej zwracam uwagę na higienę. Może to od tego zęba

A i jeszcze odebrałam przedwczoraj wyniki krwi i moczu i wyszło mi że mam zamało limfocytów (norma to 25-50, a ja mam 22,7) i jeszcze za mało PCT (norma 0,2-0,5, a ja mam 0,157). Wiecie co to może oznaczać??