reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ionka a cholera wie.. ale jak by to bylo to czy by nie bolalo np przy wciaganiu brzucha kiedys tak mialam albo przy zginaniu:confused: a tego nie mam ... juz c..j wi co mi kurka jest :-( ale to strasznie meczace sie robi szczeglnie wieczorami jak chce spac albo w nocy jak sie obudze...:zawstydzona/y:

reklama
Ionka a slyszalam, ze u Ciebie w miescinie jakis park wodny jest nowootwarty... :-)
Czy wiesz cos o tym? Jejku jak mi tego brakuje :-D u nas tylko prostokatne baseny...

oooo, co Ty powiesz?? :-) nie miałam pojęcia :szok: :-)
wiem, że jakiś miał być i to zupełnie blisko mnie, ale że kryzys, to budowa stoi nieskończona :no:
muszę przeprowadzić śledztwo w tej sprawie :-)

missiiss- mnie tak bolało, że o żadnym wciągnięciu brzucha mowy nie było. nie dałam rady nic. teraz jak tylko poczuję coś podobnego od razu biorę espumisan.

Missiiss, Ionka - o wzdęciach mówicie?? Przepraszam, ale chyba nie doczytałam:zawstydzona/y:
Missiiss, dalej Cię boli? Ale to nie pod brzuchem??
Moniazuber, szybkiej zgody życzę!!:tak:
Mycha, cieszę się, że ze szwagrem lepiej:-)

witam w kolejnym dniu ciażowym ;-)

brzusio narazie nie boli od rana nie boli... ale pewnie jak cos zjem to zacznie tfu tfu!!:no: no nic narazie spokojnie i jak zacznie bolec dzwonie do mojego ginka. milego dzionka kochane dziąszki ;-):tak:

Witam!

Ionka, aaa, no tak, mnie czasem nachodzą, raz myślałam, że mnie skręci, to wtedy co bylismy u znajomych. Ciekawe jak w sobotę będzie, na weselu, bo to najgorzej jak tak człowiek zmuszony do siedzenia sztywnego:baffled:
Missiiss- i oby nie bolała!!

Jutro mam wizytę i już stresa:sorry2:Jutro mamy się też umówić na to usg gdzieś koło 12 tygodnia, to dopiero będzie stres:baffled:

o nareszcie ktos wstal :-)

ja zaraz dzwonie do mojego gina bo zaczyna mnie lekko bolec. wlasnie kolezanka zaszla w ciaze i opowiadala ze na poczatku 4 miecha poronila i sie wystraszylam i oby debral i mnie umowil najlepiej zeby dzisiaj byl u siebie w gabinecie bbbrrr

Hello :-)

Ja już po USG. Dzidziuś ma wszystko co trzeba - rączki, nóżki, żołądek, nawet paluszki było widać :tak:. Parametry bardzo dobre - NT < 1, kość nosowa widoczna. Długość od główki do pupci 59,9 mm. Pani doktor kazała mi kaszleć, żeby maluch zmienił pozycję i faktycznie ruszał się wtedy :-D.

hej mamuski :)

a ja mam straszny problem.. sama nie wiem co to jest. mam nadzieje ze nie opryszczka narzadow plciowych. jakies 2-3 tygodnie temu pojwily mi sie krostki, takie nieduze. Wygladaja one jak takie "dzikie cialka", ktore miewalam czasami na szyi.
od razu pomyslalam o opryszczce... ale nie zgadzaja mi sie objawy.
po pierwsze nie mialam innego partnera seksualnego od hoho 2 lat. a krostki pojawiaja sie do 2 tygodni od zakazenia. i towarzysza temu takie objawy jak swedzenie okolic intymnych, pieczenie, goraczka, powiekszenie wezłów chlopnnych itp. Ja nic takiego nie mam.
poza tym te krostki u mnie nie sa typowo na wargach .. mam ze 2-3 bardziej powiedzialabym w pachwinach i na posladku.
no i przeciez tydzien temu w czwartek bylam u gina, badal mnie i nic nie stweirdzil, takze.. sama nie wiem co to moze byc :(
cholera jutro ide do gina... a do tego czasu umre na zawał... a ze ja panikara jestem to biada mi :(

reklama
o nareszcie ktos wstal :-)

ja zaraz dzwonie do mojego gina bo zaczyna mnie lekko bolec. wlasnie kolezanka zaszla w ciaze i opowiadala ze na poczatku 4 miecha poronila i sie wystraszylam i oby debral i mnie umowil najlepiej zeby dzisiaj byl u siebie w gabinecie bbbrrr

No to super, że idziesz do gina, wkońcu przestaniesz się tak stresować. Jestem przekonana, że wszystko w porządku i wyjdziesz z wizyty o niebo spokojniejsza:tak::tak:

Hello :-)

Ja już po USG. Dzidziuś ma wszystko co trzeba - rączki, nóżki, żołądek, nawet paluszki było widać :tak:. Parametry bardzo dobre - NT < 1, kość nosowa widoczna. Długość od główki do pupci 59,9 mm. Pani doktor kazała mi kaszleć, żeby maluch zmienił pozycję i faktycznie ruszał się wtedy :-D.

Gratulacje zdrowego dzidziusia:-) Ja jeszcze muszę troszkę poczekać, wizytę mam pod koniec następnego tygodnia, ale jestem dobrej myśli i czuję, że wszystko ok.

A tak poza tym to zaraz idę do dentysty, od kilku dni mnie ząb boli (ósemka:baffled:), że cała strona mnie już boli:-(
I jeszcze chyba mi się pleśniawki zrobiły w buzi na podniebieniu i przy gardle:baffled: i strasznie się męczę z tym. Pytałam w aptece, to sacholu nie mogę raczej używać. Może dentystka cos na to poradzi. Ale nie mam pojęcia dlaczego mi się zrobiły, przecież myję ręcę, owoce i warzywa też, a teraz to tym bardziej zwracam uwagę na higienę. Może to od tego zęba:confused: A i jeszcze odebrałam przedwczoraj wyniki krwi i moczu i wyszło mi że mam zamało limfocytów (norma to 25-50, a ja mam 22,7) i jeszcze za mało PCT (norma 0,2-0,5, a ja mam 0,157). Wiecie co to może oznaczać??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry