moniat84
Fanka BB :)
Witajcie popołudniowo:-)
Dzis trochę mniej czasu miałam na neta. Rano wzięłam 2 godzinki jazd. Zacznijcie już trzymać kciuki za mój czwartkowy egzamin na prawko, strasznie się stresuję. Jak pomyślę, że jak obleje, to czekam na kolejny, aż do grudnia, to mnie ciarki przechodzą
Zdawać z brzuchem i w dodatku w zime
. Przez ten egzamin nawet chwilowo przestałam myśleć o ciąży
.
Kurcze mississ, ja bym chyba zwariowała, gdyby mnie tak brzuch bolał, na mnie nospa też nie działa. Przy bólach miesiączkowych zawsze brałam mocniejsze środki, oczywiście zakazane w ciąży.
Co do moich relacji z męzem, to jest bardzo dobrze. Jest naprawdę kochany. Zawsze gdy chcę, to mogę się do niego przytulić.
Nie obserwuje u siebie huśtawki nastrojów, ale może dlatego, że nikt mnie nie denerwuje
, choć wzruszam się częściej niż kiedyś.
Dzis trochę mniej czasu miałam na neta. Rano wzięłam 2 godzinki jazd. Zacznijcie już trzymać kciuki za mój czwartkowy egzamin na prawko, strasznie się stresuję. Jak pomyślę, że jak obleje, to czekam na kolejny, aż do grudnia, to mnie ciarki przechodzą
Zdawać z brzuchem i w dodatku w zime
. Przez ten egzamin nawet chwilowo przestałam myśleć o ciąży
.Kurcze mississ, ja bym chyba zwariowała, gdyby mnie tak brzuch bolał, na mnie nospa też nie działa. Przy bólach miesiączkowych zawsze brałam mocniejsze środki, oczywiście zakazane w ciąży.

Co do moich relacji z męzem, to jest bardzo dobrze. Jest naprawdę kochany. Zawsze gdy chcę, to mogę się do niego przytulić.
Nie obserwuje u siebie huśtawki nastrojów, ale może dlatego, że nikt mnie nie denerwuje
, choć wzruszam się częściej niż kiedyś.
czy jest tetno. Bardzo blyskawiczne, zeby Dzidziusia nie meczyc. A ja widzialam serducho, nozki, raczki... szok normalnie! :-) Za 2 tygodnie ide na przeziernosc. Co do tokso, mowila, zeby zrobic badanie do 16 tc, bo jezeli wyjdzie pozytywne, to i tak wczesniej sie tego nie leczy.
Aaaa i jeszcze mam takie dziwne uczucie kolatania serca, jakbym je miala w gardle co najmniej i nie moge czasem gleboko powietrza w pluca zlapac... Strasznie mnie to meczy od dwoch dni...
) relacje cudowne :-) W koncu mozemy sie soba i Dzidzia nacieszyc. Nie mam hustawek nastrojow, moze czesciej mi sie lezka w oku zakreci, ale z drugiej strony zawsze bylam mega emocjonalna osoba
nie dopielam sie w pasie
jakbym ja tak jadla, to bym się w drzwiach nie mieściła