reklama

ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
W takim razie ja druga  Córcia o 6 się obudziła, w domu cisza spokój, a ja spać nie mogę
 Córcia o 6 się obudziła, w domu cisza spokój, a ja spać nie mogę  ale wczoraj padałam przed 22, tak mnie wymęczyły bąble moje
 ale wczoraj padałam przed 22, tak mnie wymęczyły bąble moje 
Muszę się pochwalić, że Natalka od 2 dni przewraca się z brzuszka na plecki a jaką radochę ma Dawid, oczywiście musi robić to co siostrzyczka i tak się przewracał, że z kanapy wylądował na podłodze, ale to zuch chłopak i prawie nie płakał
 a jaką radochę ma Dawid, oczywiście musi robić to co siostrzyczka i tak się przewracał, że z kanapy wylądował na podłodze, ale to zuch chłopak i prawie nie płakał  Po za tym dzisiaj Natalka kończy 3 magiczne 3 miesiące
 Po za tym dzisiaj Natalka kończy 3 magiczne 3 miesiące  Jak ten czas leci
 Jak ten czas leci
Pogoda u nasz szara, w nocy padał deszcz. Miłego dnia życzę!

Muszę się pochwalić, że Natalka od 2 dni przewraca się z brzuszka na plecki
Pogoda u nasz szara, w nocy padał deszcz. Miłego dnia życzę!
to widze ze nie tylko ja cierpie na bezsennosc  tylko ja troche dluzej poszlam spac o 23.30, maly sie obudzil o 2.30 na jedzonko i od tamtej pory nie zmrużyłam oka, w koncu o 6.30 wstalam i wzielam sie troche za robote, a spac nie moglam przez tą moją nieszczęsną teściową teraz sie boje bo na koniec wrzesnia wracam do pracy a moja praca w sezonie zimowym jest troche wyjazdowa i dosc sporo czasu spedzam w delegacjach no i ona bedzie wtedy pomagac mezowi przy malym, i boje sie zeby wtedy jak maly dzien czy dwa kupki nie zrobi zeby mu czegos w pupe nie pchala ale musze jej nagadac, niech na sobie wpierw sprawdzi a potem dziecku pcha bo inaczej chyba sie nie da, chyba ze po wczorajszym przestanie sie wchrzaniac i bedzie robic tak jak sie jej powie ze ma byc
 tylko ja troche dluzej poszlam spac o 23.30, maly sie obudzil o 2.30 na jedzonko i od tamtej pory nie zmrużyłam oka, w koncu o 6.30 wstalam i wzielam sie troche za robote, a spac nie moglam przez tą moją nieszczęsną teściową teraz sie boje bo na koniec wrzesnia wracam do pracy a moja praca w sezonie zimowym jest troche wyjazdowa i dosc sporo czasu spedzam w delegacjach no i ona bedzie wtedy pomagac mezowi przy malym, i boje sie zeby wtedy jak maly dzien czy dwa kupki nie zrobi zeby mu czegos w pupe nie pchala ale musze jej nagadac, niech na sobie wpierw sprawdzi a potem dziecku pcha bo inaczej chyba sie nie da, chyba ze po wczorajszym przestanie sie wchrzaniac i bedzie robic tak jak sie jej powie ze ma byc

Y 

yra245
Gość
witam i ja

co do teściowej eh temat rzeka moja doprowadza mnie do nerwów również, uważa że wie lepiej i sto uwag ma, a ja tylko na nią patrzę i robię po swojemu ale co sobie pomyslę to moje, ja też wracam do pracy i też ona będzie mojemu M pomagać przy małym, jedno jest pewne że jak coś zrobi inaczej niż ja chce odrazu zwrócę jej uwagę, jednak z mamą ma się wiecej odwagi jak moja mama chce cos zasugerowac odrazu jej mowie" to ja jestem matka" a do tesciowej wiadomo no ale tak jak kiedys dobrze nam sie ukladalo to teraz dziala na mnie nerwowo.

tabasia pytalas o nutriton u nas nie zmienilo sie nic w kwestii tego ze jest bardziej tresciwe , maly je o tych samych porach co zawsze i wcina tyle samo czyli 150 zawsze

co do teściowej eh temat rzeka moja doprowadza mnie do nerwów również, uważa że wie lepiej i sto uwag ma, a ja tylko na nią patrzę i robię po swojemu ale co sobie pomyslę to moje, ja też wracam do pracy i też ona będzie mojemu M pomagać przy małym, jedno jest pewne że jak coś zrobi inaczej niż ja chce odrazu zwrócę jej uwagę, jednak z mamą ma się wiecej odwagi jak moja mama chce cos zasugerowac odrazu jej mowie" to ja jestem matka" a do tesciowej wiadomo no ale tak jak kiedys dobrze nam sie ukladalo to teraz dziala na mnie nerwowo.
tabasia pytalas o nutriton u nas nie zmienilo sie nic w kwestii tego ze jest bardziej tresciwe , maly je o tych samych porach co zawsze i wcina tyle samo czyli 150 zawsze
Witajcie!
Ja jestem zbita...nocka przekichana, do 3 probowalam usypiac malego, dopiero jakos wtedy usnal i ja padlam, potem o 6 jedzonko, zasnal bez problemu i pobudka o 7.30!!!

nie wiem jak dzisiaj przetrwam, teraz zasnal znowu...mysle ze dziasla go bola, bo z brzuszkiem w porzadku, kupke rano normalna zrobil. Sasiedzi pewnie klna na nas dzis, bo Redanek plakal przeokropnie w nocy, nawet masaze i przeciwbolowy nie pomogl...ech

A co do mam i babc, teraz jest super, bo na odleglosc, ale tez nie wiem jak sobie poradze w Polsce, bede az miesiac!Ale juz teraz mowie mamie o pewnych sprawach, ktore sobie nie zycze jak robic przy malym...Na szczescie na razie nie wpie....ja sie na sile, tylko czekaja az ja sie zapytam o rade...

Ja jestem zbita...nocka przekichana, do 3 probowalam usypiac malego, dopiero jakos wtedy usnal i ja padlam, potem o 6 jedzonko, zasnal bez problemu i pobudka o 7.30!!!

nie wiem jak dzisiaj przetrwam, teraz zasnal znowu...mysle ze dziasla go bola, bo z brzuszkiem w porzadku, kupke rano normalna zrobil. Sasiedzi pewnie klna na nas dzis, bo Redanek plakal przeokropnie w nocy, nawet masaze i przeciwbolowy nie pomogl...ech
A co do mam i babc, teraz jest super, bo na odleglosc, ale tez nie wiem jak sobie poradze w Polsce, bede az miesiac!Ale juz teraz mowie mamie o pewnych sprawach, ktore sobie nie zycze jak robic przy malym...Na szczescie na razie nie wpie....ja sie na sile, tylko czekaja az ja sie zapytam o rade...
moniSkaBe
Fanka BB :)
hej dziewczyny.
noc jak zwykle kiepska. pobudki co 2-2,5h. Ale cos mnie martwi.
Wczoraj 2 razy dalam mu kleik ryzowy z mlekiem modyfikowanym. Wszystko bylo ok. Dzisiaj o 10 zjedlismy juz wiecej kleiku i potem cyc. I co? rzucal mi sie przy piersi, plakal, stekal. Pomyslalam, ze moze nie byl glodny. Usnal na pol godziny. Pozniej widzialam, ze jest spiacy to mowie dam mu cyca to szybciutko usnie.. wcale nie. Historia sie powtorzyla. Znowu placz przy cycu.. nie wiem o co chodzi

noc jak zwykle kiepska. pobudki co 2-2,5h. Ale cos mnie martwi.
Wczoraj 2 razy dalam mu kleik ryzowy z mlekiem modyfikowanym. Wszystko bylo ok. Dzisiaj o 10 zjedlismy juz wiecej kleiku i potem cyc. I co? rzucal mi sie przy piersi, plakal, stekal. Pomyslalam, ze moze nie byl glodny. Usnal na pol godziny. Pozniej widzialam, ze jest spiacy to mowie dam mu cyca to szybciutko usnie.. wcale nie. Historia sie powtorzyla. Znowu placz przy cycu.. nie wiem o co chodzi

a chyba znalazlam patent jak malemu podawac herbatki albo wode z butelki  jak zasypia albo spi to tak na spiąco udalo mu się wypic przed chwilą ok 30 ml wody i nie protestowal ze butelka troszke tylko niedobrze ze na leząco je podobno z butelki tak nie powinno sie podawac pic ale jak jest spiący to powietrza pewno sie nie nalyka i miejmy nadzieje ze pozniej tez uda sie tak podawac mu picie
 jak zasypia albo spi to tak na spiąco udalo mu się wypic przed chwilą ok 30 ml wody i nie protestowal ze butelka troszke tylko niedobrze ze na leząco je podobno z butelki tak nie powinno sie podawac pic ale jak jest spiący to powietrza pewno sie nie nalyka i miejmy nadzieje ze pozniej tez uda sie tak podawac mu picie 

moniskabe a moze on nie jest glodny skoro placze jak mu chcesz dac cyca, jak moj nie jest glodny a probuje mu na sile dac jesc to tez placze wtedy go odstawiam albo sie pobawi albo spi i jak jest glodny to sie sam upomni

reklama

ionka
Fanka BB :)
laski, nie wytrzymałabym tak wstawać o 5 rano  ;-) dziś pospałam "dłużej" czyli do 8ej i jestem nieprzytomna
 ;-) dziś pospałam "dłużej" czyli do 8ej i jestem nieprzytomna 

monia- wydaje mi się, że mały sie napchał tym kleikiem. zaoferuj mu cyca za godzinkę :-) moja kleiku niecierpi wczoraj dałam trochę do jabłka, żeby zagęścić, to dziś ledwo kupę wystękała
 wczoraj dałam trochę do jabłka, żeby zagęścić, to dziś ledwo kupę wystękała  zrobiłam gęstsze jabłko, więc może bez tego ryżu sie obejdzie...
 zrobiłam gęstsze jabłko, więc może bez tego ryżu sie obejdzie... 

Caroline sto lat córci :-)

laski, jutro siedzę w komisji wyborczej, cały dzień, już za małą tęsknię :-(

Boże jak mi włosy wypadają, na klawiaturze pełno 
  pije skrzyp, ale to nic nie daje

monia- wydaje mi się, że mały sie napchał tym kleikiem. zaoferuj mu cyca za godzinkę :-) moja kleiku niecierpi
 wczoraj dałam trochę do jabłka, żeby zagęścić, to dziś ledwo kupę wystękała
 wczoraj dałam trochę do jabłka, żeby zagęścić, to dziś ledwo kupę wystękała  zrobiłam gęstsze jabłko, więc może bez tego ryżu sie obejdzie...
 zrobiłam gęstsze jabłko, więc może bez tego ryżu sie obejdzie... Caroline sto lat córci :-)
laski, jutro siedzę w komisji wyborczej, cały dzień, już za małą tęsknię :-(
Boże jak mi włosy wypadają, na klawiaturze pełno