ANIA2009
Fanka BB :)
Ja przytyłam 11 kilo. Evulek już pewnie nic nie przytyjesz, a i tak przecież dużo Ci nie przybyło-nie masz się co martwić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
potem schudłam 3 kg potem znowu przybrałam 1kg a teraz mam na plusie 16 kg. Teraz bardzo mało jem przez ten ból brzucha, więc waga leci na dół. Mój kręgosłup bardzo cierpi przez te kg
przed ciążą miałam raczej płaściutki brzuszek, no i biust nie za duży (miseczka B) więc teraz trochę musi utrzymać
.
bedzie kosztowac 1 tys.polskich zlotych. A ze mialam lezec 4 dni to rachunek wyszedl jaki wyszedl.Nie mam ubezpieczenia w Polsce,natomiast mojego mi nie uhonorowali,bo karta europejska to karta ktora uprawnia do tego by ratowac zycie .
.

A zabij mnie do tej pory nie wiem gdzie byly WC
,tam sie mozna bylo zgubic idac do sklepiku na dol
.