reklama
malineczka24
Początkująca(y)
Jej naprawde nas tu coraz mniej az nie ma co czytac:-(
Ja sobie polezalam ale jesc mi sie zachcialo wiec oczywiscie standard do kompa i papu hehe Zrobilam salatke warzywna ale chyba przesadzilam z musztardka bo ostra jak cholera a w sumie nie moge nic ostrego jesc.. No nic i tak na kazdym kroku jem cos niedozwolonego a dopiero 2 mies minely od operacjii (mialam miec scisla diete przez 6 mies)
Kurde wypadaloby cos zrobic w tym domu bo jak zostane dzisiaj na porodowce to zostawie meza ze sterta prasowania i calym domem do sprzatania hihi
Ja sobie polezalam ale jesc mi sie zachcialo wiec oczywiscie standard do kompa i papu hehe Zrobilam salatke warzywna ale chyba przesadzilam z musztardka bo ostra jak cholera a w sumie nie moge nic ostrego jesc.. No nic i tak na kazdym kroku jem cos niedozwolonego a dopiero 2 mies minely od operacjii (mialam miec scisla diete przez 6 mies)

Nika81
nareszcie razem
Volcan pewnie juz rodzi
a ja coż 2w1 i kto wie ile jeszcze....
Nika81
nareszcie razem
Evulek
no, to niestety prawda. Choć ja byłam swiadkiem, ze w UK wszystkich leczą paracetamolem, i na wszystko i b trudno o pomoc medyczną bo proszenie się np o karetkę pogotowia trwa dlugie godziny... i ze kobiety w ciazy na poród wracają do kraju. Więc rożne są opinie o lekarzach w Europie.
jesteśmy sto lat za Murzynami
no, to niestety prawda. Choć ja byłam swiadkiem, ze w UK wszystkich leczą paracetamolem, i na wszystko i b trudno o pomoc medyczną bo proszenie się np o karetkę pogotowia trwa dlugie godziny... i ze kobiety w ciazy na poród wracają do kraju. Więc rożne są opinie o lekarzach w Europie.
malineczka24
Początkująca(y)
Znow cos mi sie z kompem dzieje:/
Ostatnia edycja:
malineczka24
Początkująca(y)
MOje drogie panie z duma oswiadczam ze kolejna porcja pana czopa poszla w sina dal... ale teraz konkretny ihihih bozeeee zeby tak to byl zwiastun dzisiejszego porodu 

Agusia1987
Entuzjast(k)a
Ciekawe co tam u midnight :-) może jej marzenie się spełni i dzisiaj urodzi ;-)a może już ma maluszka przy sobie ;-)
M*R*
Fanka BB :)
Witam:-).
Postanowilismy spedzic w trojeczke jutrzejszy dzien a dzis znajomi do nas przyjada ,wybieramy sie do parku rozrywki:-)na plaze.Jest cudnie slonko sliczne,cieplutko,wiec nawet nie zabieram zadnej kurtki.
Milego weekendziku i szybkich rozwiazan jesli maja dzis jakies nastapic
:-)
Postanowilismy spedzic w trojeczke jutrzejszy dzien a dzis znajomi do nas przyjada ,wybieramy sie do parku rozrywki:-)na plaze.Jest cudnie slonko sliczne,cieplutko,wiec nawet nie zabieram zadnej kurtki.
Milego weekendziku i szybkich rozwiazan jesli maja dzis jakies nastapic

reklama
G
gosia88
Gość
witam i melduje sie 2w1
wpadam tak na chwile oznajmic ze jeszcze sie nie rozpakowuje. Jesli chodzi o tego czopa to dla mnie jakas sciema, widzialam ze 2małe glutki parenascie dni temu i od tego czasu nic
ech tez bardzo chcialam, zeby mi sie dzidzia urodzila 21marca ale nic na to nie wskazuje:-( jade za chwilke do szpitala na ktg tak jak mi ginka kazala ale skurczy nie czuje wiec tam tez raczej nic nie zobacze... w ogole w nocy nie spalam caly czas ryczałam jakies mnie zalamanie znow wzielo:-( dobra spadam co tu bede smecic pa mamuski milego dnia
wpadam tak na chwile oznajmic ze jeszcze sie nie rozpakowuje. Jesli chodzi o tego czopa to dla mnie jakas sciema, widzialam ze 2małe glutki parenascie dni temu i od tego czasu nic