karolka84
mama kwietniowa '09
Agusia na rowerku:-)
podziwiam Cię!!! Ja po 22 to już padam z nóg.
A wczoraj mój m. zajmował się Gabrysią przez pół dnia i widziałam wielką radość w jego oczach jak weszłam do domu

Powiedział że nie wie jak wytrzyma jak już wrócę do pracy, bo jak na razie opieka nad dzieckiem mega ciężka dla niego jest;-) ... a tylko z przekory spytałam gdzie jest obiad i czy pranie powiesił:-) teraz uż chyba rozumie co to znaczy opieka nad maluszkiem

podziwiam Cię!!! Ja po 22 to już padam z nóg.A wczoraj mój m. zajmował się Gabrysią przez pół dnia i widziałam wielką radość w jego oczach jak weszłam do domu

Powiedział że nie wie jak wytrzyma jak już wrócę do pracy, bo jak na razie opieka nad dzieckiem mega ciężka dla niego jest;-) ... a tylko z przekory spytałam gdzie jest obiad i czy pranie powiesił:-) teraz uż chyba rozumie co to znaczy opieka nad maluszkiem

jakoś przeżyję
fajnie to nie jestem sama,bo juz myslalam ze ja pierwsza sie tak wyrwalam
z placzem ale nie takim histerycznym widac ze nic ja nie bolalo bo plakala tak dosc cicho ale lzy byly potem o 5 calkowity koniec spania o 6.30 zasnela na pol godziny i od 7 buszuje tzn. po 10 usnela na pare minut bo teraz juz nie spi.. Ostatnio z placzem budzila sie tylko w nocy.. a tak to zawsze marudzila ze chce jesc a dzis to nawet jedzenia nie chciala jak sie budzila (tzn nie za kazdym razem)
Poza tym moja przyjaciolka niedawno napisala, ze najprawdopodobniej we wrzesniu bedzie brala slub, wiec przydalo by sie dobrze wygladac