• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

reklama
U Nas też pogoda kiepska, a do tego po sielance nadszedł kryzys poranna kłótnia z m i efekt taki ze ja z Natanusiem jestem w domu a On z Damiankiem pojechał do rodziców:-(

ups Julia a juz bylo tak fajnie:tak:.

Kitki fajnie ze ci sie podoba,odpoczniecie,zrelaksujecie sie.....a twoj P napewno zrozumie za jakis czas ze teraz nie jestescie sami i nie mozeci myslec tylko o sobie ale macie tez coreczke.

My bylismy 2h na dworku maly troche spal z przerwami.Przed 14 zjadl caly sloik zupki bawil sie na macie a teraz sciemnia lezy na lozku i gryzie smoka,spiacy chyba jest pewnie przytnie komara na jakies 5-30min albo godzinke tak jak wczoraj.

My juz spakowani tylko jeszcze pare rzeczy dorzuce i bedzie git.
Strasznie mnie glowa boli i zle sie czuje do kibelka latam co chwile:baffled:chyba sie denerwuje przed podroza

Wszyscy pisza ze pogoda brzydka a pustki takie jakby conajmiej 30 stopni bylo:-D:-D:-D

Mala teraz zasnela.. ale martwie sie ta wysypka.. :-( Nawet obiadu odechcialo mi sie robic.. ale dobrze ze z wczoraj spaghetti zostalo. Ogarnelam troche pranie zrobilam podlogi pomylam wiec moge troche z Wami tutaj posiedziec:tak: Tylko nie bardzo jest z kim:-D:-D:-D

Julia szkoda ze sprzeczka sie wszystko zakonczylo:-( no ale niestety czasem tak bywa:-( U mnie ostatnio czesto:baffled:

julia.l oj to kiepsko ale niestety w każdym związku są wzloty i upadki ja to się zawsze smiałam że żebym dostała kwiatki od męża muszę się z nim pokłócić wtedy w ramach przeprosin zawsze kwiatki mi dawał a teraz niema jak chociaz i na gg lub skype można się pokłócić wiem cos o tym bo czasmi nam się zdaża,wt6edy najczesciej któres się rozłacza hi hi a na drugi dzień tylko sms FOCH czy juz nie :-)
ewelcia86 nawet nie wiesz jak ja się denerwuje już wieczorami mysle jak to będzie podróż,przeprowadzka wiec wiem co czujesz ja tydzień wczesniej to z kibelka nie zejdę :tak:
Martnka własnie zrobiła kupkę taką marchwiową pierwszą dzisiaj,ale bez problemów zwykła luzina tylko koloru marchewkowego:rofl2:

My byłyśmy dziś na dworku a dokładnie na procesji :-) I dobrze, bo potem zaczęło padać. Następnie umówiłam sie z koleżanką, że podrzuci mi ubranka po swojej niuni i dostałam dwie reklamówiki extra ciuszków :tak: Teraz czekam na dziewczynę, bo ma przyjśc ta kieckę przymierzać, a M zajmuje się Adą :tak:
Międzyczasie, musiałam psu z łapki wyciągnąc kłos. Kurcze tylko ze nadal kuleje, jak nie przestanie to jutro czeka nas weterynarz:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry