Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
cały dziń popłakuje. Zdrzemnęła się tylko 2 x po pół godzinki. Miałam dziś wszystko spakować na jutrzejszy wyjazd ale nie mam rąk wolnych ani spokoju. Teraz bujam ją nogą w leżaczku....To tak jak Lenka- też marudna po wczorajszym szczepieniu, ale gorączki na szczęście nie ma. Ale bardzo mało dziś zjadła, od rana tylko 350ml i śpi też kiepsko. Na spacerze też n ie byliśmy, bo wieje strasznie i co chwilę pada:-( Oby tylko do niedzieli się wypogodziło.Mój mały bardzo marudzi od wczoraj po szczepieniu i jeszcze stan podgorączkowy ma:-(
KROCHMAL RZADKI: łyżeczkę mąki ziemn. rozmieszaj z odrobiną wody i wlej do pół litra gotujacej się wody. Chwilkę pogotuj, wlej do wody przygotowanej do kąpieli. Bez olejków i płynu do kąpieli. W tym wykąp Niunię. Po umyciu nie spłukuj.
I umylam jej tez w tym glowe
Nie wiem czy dobrze ale wykapalam ja zanim napisalas a w necie nie bylo nic napisane ze bez plynow
Tyle ze nie smarowalam ja juz oliwka Ale chyba nic sie niestanie.. Skorke ma rzeczywiscie teraz gladziutka.. zobaczymy czy to zniknie..

tak samo jest jak za długo leży na macie czy na naszym łóżku czy gdziekolwiek). i teraz się zastanawiam czy kupic inny czy już nie warto... bo przecież Zuzka ma 2 i pół miesiąca... może w foteliku ją kłaść? bo nic z nią sama w domu zrobic nie mogę. jak moja mama przyjdzie to mam szansę ogarnąć chałupę i obiad zrobić a tak to dupa, bo mała chce widzieć... chwilkę w leżaczku wysiedzi ale później jej niewygodnie.