KasiulkaW
Entuzjast(k)a
Sara już opisałam choć nie ma tego dużo mały grzeczny impreza super i udana wrecz idealnie:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już przerabiałam lulanie i trzymanie na rączkach tez tak bardzo było mi żal synka który 35 dni leżał sam bez mamy i taty ale nic dobrego z tego nie wyszło;-)teraz już jestem mądrzejsza i moja malutka wręcz nie cierpi jak ją się lula zaraz zaczyna się wiercić i kręcić a jak chce spać to i na rękach mruczy,trzeba ja położyć do kołyski i wtedy sama sobie zasypia :-)

mala teraz lezy w lozeczku i marudzi.. chyba naprawde ida jej te zeby
taki fajny zbieg okoliczności, no chyba że taki kumaty jest 

dodam tylko ze chwilke wczesniej mały jadł mleczko 

ale D ran wyszedl do pracy a my jeszcze spalismy wiec zaraz biore sie za jakas laurke
jak wroci z pracy to mu ja damy;-) ATsonia podpowiedz jakie wierszyki mozna napisac

Moje maleństwo mam takie pytanie:-)jakie pieluszki są w No tzn.jakich firm gdzie je kupujecie bo mój mąż ostatnio wypalił że on nie widział w żadnym sklepie rzeczy dzidziowych ani pieluszek ani chusteczek,mleka,obiadków itp
Libero robia sie bardzo twarde- jak kamien .
Ale pampersa sa najlepsze-najbardziej nawilzone tamte jakie takie suche..
ostatnio specjalnie patrzalam
) i jakies jeszcze z ich firm ale nie pamietam
jak bede w sklepie to spojrze dokladnie i Ci jescze napisze
czasami sie zdaza ze w ktoryms ze sklepow nie ma np "czegos"
ale to sa pojedyncze braki
wiec nie ma obawy;-)
,posiedzialam sobie wczoraj do 2 e nocy i ogladalam zalegle odcinki mojego serialu
,dzis jestem detka,zwlaszcza dlatego ze juz jest duszno i bedzie upal.Maly spi jeszcze,wiec jak tylko wstanie to pakuje torbe ,zbieram dzieci i jedziemy nad morze :-),Vanessa pobawi sie w piachu a Xavier pospi ladnie bo szum fal go usypia.Wrzuce Wam prezent od dzieci dla taty;-)u nas bylo swieto taty w niedziele
mleczko jak na razie mam przy sobie ale pewnie dwójeczkę będziemy kupować bo nie planuje karmić aż tak długo a co do słoiczków to miałam gotować sama ale nie wiem czy tam tak będę robic te wszystkie warzywka tam wydaja mi się takie sztuczne więc może lepiej te słoiczki