Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
M*R nie masz cukrzycy?
Ja dzisiaj juz po wypiciu glukoz, myslam ze sie spawiuje gdyby nie cytryna.... w pierwszej ciazy tak bardzo mi o nie przrszkadzalo jak teraz....moze dlatego ze wtedy mialam wiekszy popedzik do slodyczy...
wyniki jutro mam nadzieje ze nie bedzie cukrzycy czy innego swinstwa....
strasznie bola mnie jakos dzwnie kosci nalet tylek z tylu....noi wewnetzna strona ud i jakby wzgorek lonowy....kurde chyba sie powoli wszytko rozchodzi....
Ja dzisiaj juz po wypiciu glukoz, myslam ze sie spawiuje gdyby nie cytryna.... w pierwszej ciazy tak bardzo mi o nie przrszkadzalo jak teraz....moze dlatego ze wtedy mialam wiekszy popedzik do slodyczy...
wyniki jutro mam nadzieje ze nie bedzie cukrzycy czy innego swinstwa....
strasznie bola mnie jakos dzwnie kosci nalet tylek z tylu....noi wewnetzna strona ud i jakby wzgorek lonowy....kurde chyba sie powoli wszytko rozchodzi....
) też tak macie, taką mała paranoję? ;-) 
Ale moja paranoja jest tak silna ze jak ide z wizyta do rodzicow to i u nich...sprzatam.A to to mi przeszkadza ze lezy,a to tamto.Masakra-jestem spod znaku pedantycznej panny i chyba w tym tkwi sedno blee.
na każdym spotkaniu dostają naklejkę którą wklejamy do albumu takiego specjalnego to są uroki komuni
takie zycie.
..