reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

Witam nowe marcóweczki niestety nie mam zbytnio czasu na forum ale u mnie wszystko oki zastanawiam się czy zrobić badanie na usg 3 d żeby poznać płeć dzieciątka i oczywiście żeby zobaczyć czy wszystko oki .
Czy któraś już była na takim usg ?
Ja muszę poszukać w okolicy gdzie jest ?
czytałam na bb że ceny są dość różne .
Jestem ciekawa ile u mnie sobie zażyczą .
Pozdrawiam :-)

reklama
Czesc dziewczyny
Ja mam dzis wizyte ciekawe czy pokaze nam malkenstwo co kryje miedzy nozkami..Ale mysle ze to chlopiec:tak:ale to nie wazne najwazniejsze zeby bylo zdrowe i sie bez komplikacji donosilo i urodzilo..
Imiona mamy juz wybrane z mezem..NIKODEM lub JULKA
Koncze odezwe sie jak wroce od lekarza a to bedzie wieczorem:-)
3majcie za nas kciuki:happy:

Witam mamuski:-)
Ja tylko na moment , bo ostatnio jestem strasznie zabiegana...chrzciny siostrzenicy , rocznica slubu tesciow i moja:-) a dzis wyjazd w gory.
Musze sie pochwalic , ze bede miala drugiego synka:-) chcielismy corcie a bedzie corcia z kitka;-) hehe ale i tak bardzo sie cieszymy!!!
Pozdrawiam was serdecznie , jak wroce spokojnie poczytam co u was nowego i sie odezwe:-) Buziaki!

myslimy , bo maz niezdecydowany jest;-) ale myslimy nad Olivierem lub Piotrusiem(imie po dziadku)
A martwic sie nie musicie :-) zyje i mam sie dobrze , tylko ostatnio brakuje mi czasu.
Buziaki
I gratuluje Tobie coreczki:-)

Byłam u lekarza zbadał mi brzuch wysłuchał tego co mam do powiedzenia stwierdził, że mam dosc twardy o bolach powiedzial ze to nic zlego więzadła czy coś tam i to mnie tak boli się rozciąga pewnie i powiększa. Powiedział, ze nie sądzi aby działo się cos złego i coż nie poradzi mi nic więcej. Ta ost noc po nieprzespanej poprzedniej mialam koszmarna tak mnie bolała głowa ze az mi niedobrze od tego było wymiotowac mi się chciało koszmar i mam nadzieje ze wreszcie ta noc po komarnych 2 ostatnich będzie normalna. a nakoniec wcisnał mi lek z kodeiną ktory pisze ze mozna brac w ciązy doraznie ale ja nie zamierzam zostanę przy nospie

nerwy strach robią z człowiekiem takie rzeczy ze szok i strach nie o samą siebie a o dziecko

Ostatnia edycja:
reklama
nika81 dobrze że byłaś już u lekarza i powiedział że wszystko wporządku :-)
volkan fajnie że już znasz płeć maluszka i wogóle zazdroszcze już tym dziewczyną co wiedzą ja jeszcze nie wiem i nie mam pojęcia kiedy się dowiem bo moj lekarz prowadzący niechętnie robi usg no ale moze na nastepnej wizycie 12listopada sie dowiem:tak: mam nadzieje bo już pypcia znosze razem z moim mężem jesteśmy bardzo ciekawscy :-D:-p
a tak wogóle to mam okropnego lenia nic mi sie nie chce robic, w domu remont bałagan jakby tornado przeszło a ja nie mam siły latac i sprzatac, po remoncie chyba sie zajade z tym sprzataniem ale mam nadzieje ze ktoś mi pomoże mam na myśli mojego męża :baffled:

ten suwaczek coś kłamie bo jutro zaczynam 20tydzień

Do góry