• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marzec 2009

witam was:) a ja dziś myślałam, że się wyśpię... ależ ja naiwna jestem... i goopia... Nic mnie nie bolało ale w poł do 8 rano wparowała siostry corka do mnie do pokoju łaząc koło mnie jak spie tzn usiłuje spac (mieszkam w domu razem siostra i jej rodziną) przyszła mnie obudzic zebym ją zaprowadziła do przedszkola... nikt mi nic nie powiedział a ona ni z gruszki z pietruszki wpada z samego rana i mne budzi. Ludzie to jakiś dom wariatów jest :szok: i słowo daje, że chyba świra dostane w miejscu gdzie nikogo nic nie obchodzi. A mi tak cięzko wstawać codziennie rano kilka razy w nocy wstaje do wc kręce się potem i nie moge zasnać a tu masz jeszcze mi tego było trzeba.:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Ostatnia edycja:
reklama
ale sie nam laila postarałą-wątek przepisowy pięknie się zapłenił....wyprobowałas te wszystkie przepisy? bo brzmią smacznie...jak dla mnie sałatka z kuskusem moze byc rewelacja na nastepna rodzinna impreze...

ale sie nam laila postarałą-wątek przepisowy pięknie się zapłenił....wyprobowałas te wszystkie przepisy? bo brzmią smacznie...jak dla mnie sałatka z kuskusem moze byc rewelacja na nastepna rodzinna impreze...

to są moje przepisy z moimi proporcjami ostatnio zaczęłam spisywać bo zawsze robiłam wszystko na oko
a gotować uwielbiam:)))))))) tylko teraz mam problem bo plecki bolą a ja mam małąkuchnie i coraz mniej wygodnie....
co do kuskus- ro ja dodaje wegety nie soli jak zalewam wodą..:)

No tak przepisy Laili pysznie brzmia ciekawa jestem jak te dania smakuja,napewno ktorys wyprobuje:-)a moze wszystkie!!!:tak:

W wolnej chwili tez cos wrzuce.Jutro mam wolne ale nie wiem czy mi sie uda....mam caly dom do sprzatania a w dodatku musze wyskoczyc do drugiego miasteczka...

Ja tez uwielbiam gotowac ale ostatnio to cos mi to nie idzie..tak jak wiele innych rzeczy:-(

to są moje przepisy z moimi proporcjami ostatnio zaczęłam spisywać bo zawsze robiłam wszystko na oko
a gotować uwielbiam:)))))))) tylko teraz mam problem bo plecki bolą a ja mam małąkuchnie i coraz mniej wygodnie....
co do kuskus- ro ja dodaje wegety nie soli jak zalewam wodą..:)

mnie też bardzo zaciekawiła sałatka z kuskusem, w przyszłym tygodniu chyba ją zrobię :-)
co do modroklejki do bycia moderatorem - jak tu weszłam na forum po raz pierwszy myślałam,że nim jesteś :tak: jestem za!

Witajcie,

Pogoda przecudna - ja jeszcze w weekendowym nastroju, mimo, że od wczoraj w pracy.

Weekend w Zakopanem udał się bardzo - było cudnie! Spacerowaliśmy i podziwialiśmy widoki - próbkę z Gubałówki załączam. Powietrze górskie, takie "żywe", wypoczęłam świetnie.

Postanowiłam dziś, że popracuję jeszcze około miesiąc i pójdę na L4 - mam już spory brzuszek (nie sądziłam, że będzie taki w czwartym miesiącu ciąży) i myślę, że lepiej dla mnie i dla Dzidziusia będzie, jak poodpoczywam w domu.

Ja też dołączam do tych czekających na ruchy naszych Maleństw :-)

Modroklejka - oczywiście jestem "za" Twoim moderowaniem.

Gratuluję tym, które znają już płeć - u mnie jeszcze przez następne trzy tygodnie wielka niewiadoma. Intuicja nadal mówi mi, że to chłopiec, choć moja mama jest święcie przekonana, że będzie mieć wnuczkę:-)

attachment.php

Załączniki

• zakopane.jpg
    zakopane.jpg
    98,5 KB · Wyświetleń: 94
miotlica ale widoki sielskie mmmm:tak:
modroklejka ja tez jak weszlam na to forum to myslalam ze to ty jestes moderatorka od zawsze:-) Oddaje na ciebie glos!
Nika81 pozostaje zacisnac zeby i porozmawiac ze potrzebujesz spokoju i snu po ostatnich przezyciach- zrozumieja,zobaczysz;-)
Wsadzilabym i swoje przepisy kulinarne ale chyba nie mam kiedy.Maz regularnie mnie ochrzania ze za duzo siedze na kompie.Jak pisalam to sa niewinne 3h dziennie,bo pisze na trzech forach ciazowych jednoczesnie i czasem nie nadazam wrecz czytac wszystkich postow,tylko je wrzucam.A i na allegro poszalec lubie...

Aha,witajcie nowe forumki,bo widze ze nas wiecej:tak:

dziekuje dziewczyny za poparcie-po prostu pomyslałam sobie ze fajnie jak któras z nas bedzie mogła sie tym zajmowac...

laila...nakwidoczniej zle zrozumiałam-przepraszam...

spróbuje dzis spisac moje hity na imprezy rodzinne-tylko ze moje przepisy sa na papierze i bede musiała przepisac, ale sie postaram...czesc z nich wymyslałam sama, czesc jest nigelli, czesc jamiego oliviera, czesc ramseya...jeszcze jak nie było polskich wydan ich ksiazek drukowałam sobie i tłumaczyłam sama

miotlica-sliczne zdjecie-jakos tak sie złozyło ze w zakopanym nigdy nie byłam-byłam w okolicach-białka tatrzanska ale tam nie dotarłam...chociaz zdecydowanie wole nizsze gory-w stłowych byłam chyba z 5 razy, w karkonoszach tyle samo, karpacz i szklarska znam na pamiec, bieszczady uwielbiam....ale zaopanego jeszcze nie odwiedziałam....ale mieliscie sliczna pogode!

co do L4 to pewnie masz racje-bedzie ci wygodniej...ja jestem na zwolnieinu od 1 sierpnia- na poczatku było fajnie...sprzatałam, prałam, siedziałąm przed tv...ale powoli mnie to nudzi a sprzatanie meczy....i szczerze- nie moge sie doczekac kiedy wroce do pracy po porodzie...zwłaszcza ze lubie moja prace....

sara...moj mezus tez sie wkurza jak siedze przed kompem...ale nie dlatego ze to 3 godziny, tylko ze własnie na allegro szaleje...praktycznnie co 2-3 dni przychodzi paczka, i sie wkurza ze kase wydaje....ale jak mu pokazuje co kupuje to sie rozczula i uzupełnia mi konto

dzis u nas paskudny dzien-tzn pogoda....leje od samego rana

narazie uciekam...
zajrze pozniej

reklama
witam:-)
Czuję się paskudnie przeziębienie daje mi w kosć, na dodatek od wczoraj boli mnie głowa masakra.:baffled:
miotlica fajnie że weekend się udał :-)
Nika81 musisz koniecznie porozmawiać z rodziną że nie zawsze dobrze się czujesz i potrzebujesz czasami spokoju.
Przepisy fajna sprawa,tylko szkoda że nie mam dla kogo gotować mąż daleko a synek niejadek ;-)Nie bardzo mogę podzielić się przepisami bo ja wszystko na oko i nigdy nie spisuje zawsze na pamięć.
modroklejka jeżeli masz ochote zajmować się naszym forum to ok ja jestem za:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry