reklama

Marzec 2009

reklama
ja jestem swiatecznym swirem!!! ale tanu cos w tym jest- siweta sa najpiekniejsze jak jest sie dzieckiem....

co do wakacji-to moze to smieszne, ale ja juz dokładnie wiem co i kiedy na cały przyszły rok mam poplanowane i w tym wakacje-oczywiscie mysle o wyjazdach i wiekszych wydatkach....poplanowane sa wstepnie sluby znajomych, chrzciny, komunie znajomych dzieciaczków, w maju jedziemy z mezem do hiszpanii- do saragossy na 4 dni na konferencje mojego małza, mały zostanie z babcia-moja mama raczej, w lipcu- ok 15 moi rodzice zabieraja mnie i małego nad morze na 2-3 tyg...a moze na dłuzej...mezus bedzie z nami tylko tydzien niestety....a we wrzesniu moja mama bierze 3 tyg urlopu a my jedziemy na 2 tyg do grecji-mieslmy jechac w styczniu do egiptu ale lekarz sie nie zgodził...chcemy sie wyrwac na weekend do karpacza-sami-zobaczymy co sie z tego uda

wogole to ja jestem straszna pedantka, i mam wszystko z góry poplanowane i poukładane i najbardziej wsciekła jestem kiedy cos mi moje plany psuje....

tak samo z porzadkami-ubrania w szafie leza kolorystycznie, skarpetki tez, buty w pudełkach na prawidłach-na pudełku opisane czyje to buty, kiedy kupione-paragon dopiety do pudełka...w kuchni tez wszystko cacy....ale o dziwo - nie sprzatam obsesujnie i nie pucuje...okna myje rzadko bo nie lubie, podłogi jak musze...przy dwóch psach za duzo bym ze szmatka biegałą....ale w szafkach grama kurzu nie ma
...małz sie smieje ze mnie ze polowicznie pedantyczna jestem

taka zona to skarb:):) moja szafa wyglada jak po przejsciu tornada:)
wykupiliscie juz ta do grecji? czy to dopiero plany....
zawsze chcialam byc taka poukladana i pedantyczna...ale jakos sie nie udało:(

Oh dziewczyny ale zescie mi ochoty na Swieta narobily ojejjj.Juz czuje zapach piernika i wogole tych wszystkich przysmakow...chcice dostalam taka ze chyba pojde kupic jakis piernik:blink:Ja chce juz snieg i te wszystkie piekne wystawy sklepowe i koledy i prezenty!!!Ja mam dopiero obkupiona mame i 2 przyjaciolki i to tylko dlatego ze akurat to samo dla siebie na allegro kupowalam.Dla reszty rodziny nie mam nic jeszcze,nawet pomyslow.Niestety dolaczam sie do problemow z pieniazkami-wrzesien i pazdziernik bardzo nas nadszarpnal finansowo,juz nie tylko chodzi o remont ale 2 wesela,2 urodziny,moje allegrowe szalenstwa...
Nika81 - spodnie wspaniale!
Tanu - powodzenia na USG.Pochwal sie potem czy chlopczyk czy dziewczynka.O wakacjach jeszcze nie myslelismy,ale jak zawsze nam do szczescia potrzebne jest duzo slonca i morze wiec bedzie to pewnie jak zwykle polskie wybrzeze lub zagraniczne
Modroklejka - no nie ja z wami zwariuje,narobilas mi ochoty na miod pitny!Uwielbiam trojniaki i czworniaki,zreszta lubie slodkie alkohole w tym likiery mmm... Baileys,Cointreau,Sheridans,Malibu Nawet mam w barku miodzik pitny ale sie nie skusze,dla dobra mojego malenstwa...Ile to wyrzeczen trzeba stosowac...

Tanu o,to cos mi umknelo-gratuluje syneczka!Jak drugi bedzie taki ladniusi jak pierwszy to sama duma:-)
Modroklejka-przerazilas mnie!Podziwiam baaaardzo ze taka jestes poukladana.Ja tez lubie porzadek ale taki umiarkowany:-p

tanu-grecje to raczej bedziemy kupowac last minute-moja kolezanka pracuje w greco i powiedziała ze dam nam znac jak cos fajnego sie trafi...w tym roku np w maju moglismy leciec na 10 dni do tunezji za 1200 zł od osoby do całkiem przywoitego hotelu-bo jakas para sie wycofała i czesc z ich zaliczki przepadła i mozna było wykorzystac-wiec ja licze raczej na takie oferty

dzieki :) nie wiele mam juz spodni do chodzenia przed ciaża chodzilam w biodrówkach, i juz nie zapne sie w nich troche juz po za brzuszkiem waze wiecej i :( bo naperawde nie mam w czym chodzić koszmar ale taka prawda. Mam duzo tunik takze co do bluzek to jakoś przetrwam hehe gorzej włąsnie z dolnym ubiorem. Ja to tak średnio lubię świeta. Nie wiem teraz bede miala swoją własną rodzinę :)) to moze polubię :) i pewnie pojedziemy do moich przyszlych teściów. troche sie cykam poniewaz to daleko 7 godz samochodem az i nie wiem czy taka podróz to wskazana jest

reklama
widzę że już niektóre myślą o świętach - my z moim m jedynie uradziliśmy że prezenty robimy w listopadzie i tylko tyle zero pomysłów, a prezentów do kupienia mnóstwo!!!
wakacje to takie odległe że nawet nie myślę
mordoklejka - pisałaś że chcesz rodzić na lutyckiej - tak myślę czy nie warto wybrać się do 2 lekarza z lutyckiej choć na 2 wizyty pod koniec ciąży...:rofl2: może to jakoś potem ułatwi sprawę... znasz kogoś?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry