reklama

Marzec 2009

Dziewczynki a ile razy wy już miałyście robione badania moczu czy inne. Bo ja miałam robione tylko raz, w sierpniu, niby babka wtedy mówiła, że są świetne i w ogóle mi nie dawała, bo po co skoro były dobre. Teraz tylko dostałam na tą glukozę i na mocz. Bo niewiem czy ona mnie sobie trochę nie olewa. Bo ciągle powtarza, że te z sierpnia są bardze dobre, no ale kurde od sierpnia to sie mogło chyba pozmieniać. :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
magda19lenka dla wlasnego spokoju robie badania moczu i morfologie co wizyte. Dodatkowo te badania, ktore mi zleci.
Spierpniowe badania - dawno byly robione wiec obserwując swoje co miesieczne wyniki duzo sie moze zmienic wiec radzilabym ci sobie zrobic jakieś aktualne.

Witam dziewczyny!!!
Ja ide dopiero na glukozę 4 grudnia, ale już sie zaczynam tym stresować.
Tym bardziej,że moi rodzice mają cukrzycę, i boję sie ze mi wybije w ciąży -a niechciałabym tego!!!
Ale pożyjemy zobaczymy.
Sciskam:-)

ja mam jakos tak nieregularnie,wtedy kiedy ginka kaze.Mialam do tej pory 3 razy:

w 9 tc - cala kupe badan poza moczem i morfologia,pobrali mi az 7 probowek krwi i bylam bliska zemdlenia-biochemia,immunochemia,immunologia,grupa krwi,HIV,WR

w 20 tc - tylko mocz i morfologia + glukoza

w 26 tc - tylko mocz,morfologia,glukoza i toksoplazmoza

i 1 raz cytologie w 20 tc

kurcze wizyte mam dzisiaj o 17:40 i chyba porzez tą glikoze jajo w domu zniose. bardzo sie martwie. tato cukrzycy nie ma, mamusia tez nie miala. jedynie w rodzinie babcia od strony taty ma i leczy sie od 4-5 lat.

Dziewczynki, tak rozmawiam z tatą i on mówi ze musialy mi te wyniki podskoczyc po mandarynkach. pisalam Wam ze tak namiętnie je jem. Teraz jak przyjechalam do domu to tato na giełdzie owocowo-warzywnej kupuje mi je skrzynkami i dziennie tak grubo ponad kilogram ich zjadam. 3 razy dziennie jem po 6-7 sztuk. Mam nadzieję, ze to nic groznego.
Postaram sie powtorzyc wyniki po 3 dniowej abstynencji owocowej i slodkosciowej.
Po wizycie sie odezwe.
Buziaki milego wieczorku!

reklama
Troszke ogarnelam w domciu i ugotowalam zupe ogorkowa,nawe juz jadlam.
Chyba za duzo zjadlam bo mnie spioch lapie i czuje sie pelna.Moj maluszek dzis strasznie dokazuje.

Ooo wlasn ie na TVP1 zaczal sie program :miedzy mamami,beda mowic o pielegnacji bobaska i o wielu innych rzeczach,ja juz ogladam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry