majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Żelazo w syropie przebarwia zęby. Nic mi nie wiadomo o innych skutkach ubocznych. A tak w ogóle to od żelaza ma się zaparcia

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

dobrze że byli znajomi z którymi mozna było miło pogadać:-) wczoraj wrócilismy o 20.00 do domu i jak tylko sie popakowałam to poszłam spać. Spanie to moja ulubiona czynność.
przyda sie na przyszłość.
Termin porodu mam na koniec marca. To będzie nasze drugie dzieciątko. Czytałam Wasze poprzednie wypowiedzi i jestem zdziwiona
. Jeśli lekarz zaleci brać żelazo to trzeba je brać. Ja przy pierwszej ciąży zapominałam o żelazie a potem po porodzie gdy córka miała miesiąc musiałam ją faszerować tym żelazem.Zastanówcie się co jest wazniejsze.Ewentualne ale niekoniecznie ubytki w uzębieniu czy ból brzuszka,trudności z kupką u takich maleństw[tak dzieci reagują na żelazo]