M
modroklejka
Gość
za to kompletnie nie mam pomysłu co zrobic z twarza....zawsze miałam jakies problemy ze skóra, była tłusta, troche pryszczyków, ale jakos sie tym nie przejmowałam, nawet nie próbowałam tego maskowac...a teraz-sucha strasznie, kupiłam juz krem biotherma i guzik mi dał, a kasy wydałam na niego mase, odrbobine pomógł mi la roche porsey, ale naprawde jest kiepsko, łuszczy mi sie na linii brody, przy włosach...chyba zostaje mi czysta witamina e-musze tylko zapytac lekarza czy moge....
szkoda że vaxa nie działa na ciebie rewelacyjnie nie znam nic lepszego nawet przy chemioterapi nią własnie ludzią ratowałam włosy,ja tez nią będę robić nie wiem czy ty już bierzesz jakis witaminy?Ja jeszcze nie tylko folik narazie lekarz mi nie kazał byc może po witaminkach trochę będzie lepiej :-)
ale za to mam ich sporo z tylku i pobokach na szyji,
jedynie ten mi naprawdę nawilża skórę i o dziwo nie mam na niego uczulenia, a jestem uczulona na wiele kosmetyków. Ten krem to Soft Silky.
a dokładnie to dzisiaj będzie 41 dzień bez przytulanek
moj M mowi ze to nie sprawiedliwe ze kobieta ciezarna nie chce sie kochac, ale ja mam jakos blokade i niepotrafie sie złamac...