reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

modroklejka super że już po kursie i jazdach teraz tylko egzamin najlepiej zdany za pierwszym razem bo to jest okropny stres a po co denerwować siebie i dzidziusia z całego serca życzę ci zdania za pierwszym razem:-):-):-) sama przezywałam to już 2 razy teraz bedzie 3 mam nadzieje że ostatni :rofl2:

reklama
Miroslava masz tzw. chorobe białego fartucha jak ja kiedyś :-) zawsze jak mi lekarz, pielegniarka mierzyla ciśnienie mialam wysokie a jak sama w domu bylo ok. Nie martw sie to jest tzw. emocjonalne jesli masz mozliwosc to mierz sobie w domku i oczywiscie powiedz lekarzpwi ze tak Ci skacze tylko u niego :-)

modroklejka zycze powodzonka ja rok temu 13 wrezsnia zdawałam...szczesliwie :-) egz niejest taki straszny jak mysllam....

Witam.....
Ja juz spac nie moge od 6:30 :-(troszke sie boje lotu samolotem.

Czytalam wasze posty o toxo,nie wiem czy ja mialam mam a moze bede miala.Podobno toxo mozna sie zarazic w szczegolnosci przez kontakt z kotami(jesli zle mowie prosze mnie poprawic),a ja od kad pamietam to mam z nimi kontakt.
Myslicie ze juz to przechodzilam?

Glowa mnie boli,brzuch,a jescze na dodatek dowiedzialam sie ze mojego tate wczoraj pogotowie zabralo do szpitala:-:)-:)-( i dzis brat pojechal mu zawiesc rzeczy.

hej,troszke mnie tu nie bylo,bo lenia mam okropnego...dzis musze troche posprzatac chalupke a pozniej do mamy wyruszam bo nudno samej w domku... a jak tam wasze samopoczucia? u mnie dolegliwosci zadnych procz bolu plecow.

Daria mnie tez bola plecki,brzuc i glowa to wieczorem.
Wczoraj po sniadaniu tak zupelnie nie spodziewanie puscilam pawia:szok::szok::szok:.
Tak ogolnie to nawet dobrze sie czuje:-)

Nie wiem czy jeszcze dzis zajrze do was,zaraz ide sie kapac i szykowac w podroz,tak wiec zegnam sie z Wami.
Jak bede miala troche czasu i dostep do neta w PL to sie odezwe.

Caluje was wszystkie przyszle mamusie marcowe i pozdrawiam.

ewelcia86 tak od kotów, ale chodzi tu o kontakt z odchodami kotów, albo sprzątanie kuwety, głaskać kotka można;-)
W ciąży tez nie wolno jeść surowego mięsa, ale to pewno wyszyscy wiedzą:-)

z toxo ogólnie trzeba uważać, bo nie mamy pewności czy kotek nie załatwiał swojej potrzeby w polu marchewki, więc nie trzeba mieć kontaktu z kotem by się zarazić.
Najlepiej iść do laboratorium, zrobić sobie badanie na toxo i potem do lekarza z wynikiem , przynajmniej wszystko staje się jasne. Ja tam wolę tak niż zamartwiać się bez potrzeby.

a co do farbowania włosów to w 1 ciąży nie farbowałam i czułam się fatalnie, teraz stwierdzam że tyle kobiet farbuje i nic im nie jest więc ja też, nie chcę wyglądać jak miotła, w końcu farby też już są coraz lepsze.

dziewczyny a jadacie słodycze? mnie w ciąży zupełnie od nich odrzuca i tak się zastanawiam co by tu zrobić by mi tak zostało ;-):-p:-D

modroklejka jak umiesz jezdzic to zdasz :) a o stresie zupelnie zapomnij...bo on nie pomaga...wrecz przeciwnie-przeszkadza. A tym bardziej,ze w Twoim stanie (błogosławionym w koncu) stres nie moze sie ujawniac :D
dlatego nie słuchaj ile razy kto oblał (szczególnie przez egzaminem ludzie czekajac na egz. uskuteczniaja takie rozmowy), nie słuchaj kto na czym oblał, jakie maja w innych szkołach metody na łuk, na ruszanie z recznego, na parkowania itd. To moze tylko zgubic człowieka.
Przyjdz najlepiej na egzamin z mysla,ze przyszłas pokazac co umiesz :) Jak trafi Ci sie jakis stary dziadek jako egzaminator, to nie mysl o tym w kategorii "egzamin", tylko wyobraz sobie,ze to Twoj dziadek,ktorego gdzies na działke wieziesz ;) a ze on podpity i starszawy...to troche marudzi ;)
Mówie Ci...z własnego doswiadczenia wiem,ze takie podejscie pomaga :)
Mowie tak wszystkim swoim kursantom i kazdy kto podchodzi w ten sposob do egzaminu- zdaje :) Tego zycze rowniez Tobie :D

I co najwazniejsze - jazda samochodem to przyjemnosc... to czynnosc,ktora ma Ci ułatwic w przyszłosci zycie :D I tak mysle przed egzaminem...po co sie bac, skoro masz zrobic to co lubisz...czyli przejechac sie samochodem :D

reklama
ewelcia spokojnego lotu, i zdrowka dla taty.... jak masz herbatke jabluszko z meliska dla maluchow wypij sobie pzed odlotem ....

Do góry