reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

Myfa mi tez się podobają jak kobitki w ciąży są szczuplutkie i tylko mają doklejony brzuszek z przodu - eh, o takiej figurze w ciąży mogłabym tylko pomarzyć ;-)
Ewelcia, no Tobie to już rzeczywiście niedługo zostało - Ty i Sara pewnie jedne z pierwszych będziecie tulić swoje maluszki w ramionach :tak:

reklama
Skoro juz mowa o brzuszkach to zrobilam sobie jak co 2 tygodnie pomiary i fotki brzuszka.W cyckach mam 100 cm,brzusio ma 99 cm a biodra 102 cm.Przed ciaza mialam cos okolo 86/76(talia 70)/94 wiem bo akurat sukienke na lato przez allegro kupowalam i musialam sie wymierzyc,no i wazylam 58 kg a nie 68.Foteczki wstawie wieczorkiem jak maz z pracy wroci bo okazuje sie ze na stacjonarnym kompie mam cos schrzanione i nie moge wstawiac emotikonkow,pogrubiac i rozdzielac tekstu oraz wlasnie zalaczac fotek,a z laptopa wszystko jest normalnie tylko maz go zabiera do pracy wiec musze czekac az wroci.

Ewelcia, no Tobie to już rzeczywiście niedługo zostało - Ty i Sara pewnie jedne z pierwszych będziecie tulić swoje maluszki w ramionach :tak:
No na to wychodzi ze najwczesniej,ale Sara raczej pierwsza ode mnie bo ona bedzie miala cesarke chyba w polowie lutego:-)

Dobra dziewczynki ja lece do pracy,jak bede miala energie to poczytam wieczorkiem co zescie napisaly,a tym czasem zycze milego popoludnia:tak:

Tak,w polowie lutego.Zawsze myslalam ze jak od poczatku wiem ze bede miala cesarke i wiem mniej wiecej kiedy to bedzie looozik a tu jak na suwaczku dni leca to zaczynam sie bac...strach i radosc w jednym...

Witajcie
Z ciekawości też się zmierzyłam: biust 100, brzuszek 103, biodra 106:szok: grubas sie ze mnie robi

Powiedzcie mi czy położenie poprzeczne miednicowe to wskazanie do cesarki?

hej a ja dzisiaj :((((((((((((((((((((( jestem ;( az mi cięzko pisac ;((( moj mi napisal ze nie chce wracac w poniedziałek ze chłopak jego siostry zaproponował mu prace;(((((((((((((((( w szczecinie :(((((( i jego przyjazd się odwlecze ;((((( nie chce się na to zgodzic :((( nie cche znowu tego samego nie moge ;((( a ja tam nie pijade mieszkac do studentów ;((( bo nie mogę:(((( po za tym oni mnie potem by nie chcieli bo z dzieckiem nie chcą tam nikogo :(((( bosz pomożcie bo sie zaraz załamie :((((((((((( czasami bywa taki :(((( ze slów mi brakuje chyba uwaza ze ja chce go uwięzić :((( mam wrazenie że ucieka ciągle przede mną i odpowiedzialnoscią :((((((

nika...nie smuc sie...a moze pomysl ze ta praca to dodatkowa kaska na wyprawke dla waszej córeczki...nie mysl ze od ciebie ucieka...nie smuc sie:)

reklama
ale własnie tak mysłe zawsze wazniejsze sa pieniadze wódka piwo imprezy, a ja zawsze za tym :((( porównuje mnie do swojej siostry ze jestem taka jak ona zaborcza i wręcz chora na każde wyjście jej męza taka nie jestem... jestem w ciązy i bardzo go potrzebuje naczekalam się tyle czasu nie ja się nie zgadzam i tyle :(((
uwierzcie tez bym sobie poimprezowała ale nie moge tkwi na mnie odpowiedzialnosc za nowe zycie za moją śliczną kochaną córeczke i ona jest wazniejsza od tego wszystkiego ale chciala bym miec pomoc a jej nie mam

Ostatnia edycja:
Do góry