reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

ewelcia ja wczoraj przegielam ze sprzataniem jeszcze na koniec dziecie umylam chociaz maz mogl ale tak dawno nie robilam, ze sama sie zglosilam brzuch mialam mega twardy rano juz luzik,

nie wyspalam sie a dzisiaj do 12 trzeba wytrwac i kolacje przygotowac ech,...

ide sie polozyc na godzinke...

a my razem 12 latek juz ojej ale staz a malzenstwem 4.....

reklama
Kitki, też rozważałam taką możliwość...ale Mały rusza sie wspaniale, mąż i wszyscy mnie uspokajają....sama nie wiem...troche mi lepiej od wczoraj.

Byłam dziś na krzywej glukozy 75-to dopiero paskudztwo-zaraz lece po wyniki bo mi gilekolog kazala zrobic krew, mocz, i CRP no i tą glukozę, za 2 godziny będę już wiedziała co i jak....

jeśli badania z krwi wyjdą słabe to pojade do szpitala, a jak bedzie ok to postaram sie uspokoic, myśleć pozytywnie i spokojnie czekac na usg i ktg 21.01

Trzymajcie kciuki :-(

Sylwester miał byc pościelowy...ale okazuje się ze przyjedzie do nas rodzinka, wiec biorę się za sprzątanie A WSZYSTKIM "CIĘŻARÓWKOM" I ICH RODZINOM ZYCZE WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJLEPSZEGO I ZDROWYCH, PIEKNYCH I RUMIANYCH DZIDZIUSIÓW!!!! ;-)

.......*o*o*o*o*o*o
.........o_o_oo_o_o
....... (´´´´´´´´´´)
.........|´´´´´´´´|
.........|________|
.........|´´´__´´´|
.........|´´ /´´\´´|
.........|´´ \__/´´|
.........|´´2009´´|
.........|´´´´´´´´|
.........|´´´´´´´´|
.........|________|
.........|********|
.........|********|
.........|********|
.........|********|
........„” ******* “„
......„” ********** “„
...../ ************* \
...„” ************** “„
../*****************'\
. |******************|
. |******************|
. |'============='|
. |...........................|
. |.....SZCZĘŚLIWEGO...|
. |..........NOWEGO.....|
. |...........ROKU.........|
. |..........2009.......... |
. |.......................... |
. |.......................... |
. |'============='|
. |******************|
. |******************|
. |******************|
. |******************|
..\'*****************'/
...=================...

Dziewczyny, ale mieliśmy noc, mąż miał prawie 39 st gorączki, spać wogóle nie mogliśmy, zasnęłam dopiero nad ranem...chałupa do posprzątania a ja siły nie mam.... a wieczorem na sylwka do rodziców..... nie wiem jak ja go przeżyję...

a teraz życzenia:
Niech się spełnią świąteczne życzenia,
te łatwe i te trudne do spełnienia.
Niech się spełnią te duże i te małe,
te mówione głośno lub wcale.
Niech się spełnią te wszystkie krok po
kroku w nadchodzącym Nowym Roku

Witam:-)
Spałam prawie do 12 więc i do 12 chyba wytrzymam,chłopaki nakupowali petard będą strzelać więc do 12 musowo wszyscy zwarci i gotowi :-)
ewelcia86 to raczej były skurcze ale teraz im ciąża wyższa to chyba normalne musimy się więcej oszczędzać bo nasza macica da o sobie znać teraz juz nie przelewki ja bardzo boje sie tego okresu sama z dzieckiem,psem siłą rzeczy musze chodzić do końca
ATsonia mam nadzieje że wszystko będzie dobrze i9 wyniki będą ok nie zamartwiaj się za bardzo chociaż to tylko tak łatwo powiedzieć trzymam kciuki;-)
Myfa80 twój Hubert to wielki chłop był :-)Fajnie

życzę spełnienia marzeń tych dużych i tych maleńkich w Nowym Roku

moje postanowienie Noworoczne - koniec coca coli - ostatnio się rozpędziłam i zaczynam coraz więcej pić!!!! i się martwię przez to o dzidzię
całuski

O matko. Mały mi tak wypycha brzuch ze chyba zaraz na porodowke pojade. czuc plecki i nozki :-) nawet przez moj gruby brzuchol.
Dzisiaj kupilam truskawkowe Piccolo i juz je chłodzę.
Do tego piekę żeberka na jutro dla mężulka, tesciowa zapraszala na obiad ale niech sobie nie mysli ze jestem gorsza kuchareczka od niej..

ATsonia - KTG wykonuje sie od 30 tygodnia ciąży wiec chyba dlatego ten termin jest tak odległy. szmery czy niemiarowosc moga swiadczyc chyba tez o niedomykalnosci komory ale to po porodzie sie wyrownuje wiec nie stresuj sie niepotrzebnie bo maly to odczuje. Gdyby było cos niepokojącego co moze zagrozic zdrowiu czy zyciu na pewno skierowalaby cie od razu na badania na cito. ale wiem, ze w blogoslawionym stanie wystarczy nam powiedziec jedno niepokojace slowo i juz dopiszemy sobie diagnoze. kazda sie martwi i troszczy o zdrowie swojej pociechy a mamy teraz tendencje do wyolbrzymiania.

reklama
Kochane brzuchatki szczesliwego nowego roku lekiego porodu cudownego maciezynstwa zeby nasze pociechy byly zdrowe i silne i grzeczne :-) zycze milych imprezek sylwestrowych ;-)

Do góry