reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

Witam popoludniowo:-)
Ja troche sie zdrzemlam :tak: jakos mnie sen znurzyl:-D a teraz taka otepiala jakas jestem:-D:-D
rozmowa o badaniach.. ja np nie mialam zadnego pobieranego wymazu... do czego wogole on sluzy?

reklama
ja miałam robiony wymaz dwa razy.. za każdym razem do leczenia..jakich ja glabulek i maści nie przerobiłam...ale już wczoraj było ok.. nie było żadnej infekcji..ufff...

paciorkowcem mozemy zarazić dziecko podczas porodu co w konsekwencji może grozić nawet sepsą(skrajnie)
dla nas jest to niegroźne....u nas w organiźmie paciorkowce zyją w układzie pokarmowym
jeżeli zostanie wykryty paciorkowiec:
ja dostałam globulki dopochwowe 2x dziennie przez tydzień
i przy porodzie dzidzi zostanie podany antybiotyk i na tym koniec:)

Jeszcze jedno - czy Was też tak strasznie swędzi całe ciało? Ja czasem mam wrażenie, że chyba zadrapię się do krwi. Wcześniej tego nie miałam a od kilku dni to masakra.
Mnie też strasznie swędzi skóra, ginek kazał mi stosować dietę watrobową i i brać tabletki na wątrobe, ale guzik to daje do tego smaruję się kremami, ale i tak swędzi mnie skóra, a diety to nie utrzymuję tak jak powinnam, bo szczerze mówiąc, to ja już wogóle nic bym nie mogła jeść, wystarczy mi dieta cukrzycowa:wściekła/y:

Ja już po zakupach, jestem zmęczona, kaska wydana, ale i tak się cieszę, bo mięsa nakupowałam, trochę papierów toaletowych, ręczników papierowych itp, więc zapasy są porobione:-)

Jeszcze jedno - czy Was też tak strasznie swędzi całe ciało? Ja czasem mam wrażenie, że chyba zadrapię się do krwi. Wcześniej tego nie miałam a od kilku dni to masakra.
nie chce straszyc bo pewnie to nie to...ale wiem ze cholestaza u ciezarnych objawia sie strasznym swiadem calego ciala.....moja kolezanka miala....

U mnie dzisiaj za oknem już taką wiosnę widać :-D jeszcze miejscami śnieg jest i błoto :baffled: ale jakieś takie powietrze już inne :-p. Ja na placki za bardzo ochoty nie mam, ale jak moje maleństwo napisała o mizerii to mi aż ślinka poleciała ha ha :-D:-D oj uwielbiam ;-). Pomysł na obiad mam na dzisiaj jeszcze nie końca dopracowany :-D.
Moje maleństwo podobno skończony 37 tydzień ciąży oznacza ciąże donoszoną więc moim zdaniem już masz donoszoną ;-). Ale w każdym źródle piszą inaczej i sama nie wiem w końcu od którego tyg.jest ciąża donoszona.

Edis, mnie też skóra swędzi wszędzie, a w szczególności nad nadgarstkami i pobiędzy kostkami a łydkami, grrr, mozna się zadrapać na śmierć.
Ja też zawsze wszystkim robiłam rozliczenia, a w tym roku powiedziałam, że nie robię i koniec!! Nie mam naprawde ochoty siedzieć i rozliczać, a jak komuś rozliczę to zaraz wieść się poniesie i wszyscy zaczną znosić, nie nie i jeszcze raz nie!!!:-D

reklama
Do góry