reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

Tanu, u mnie też świecie cudownie.
Jak się dalej będzie tak ciepło robiło, to ja nie wiem ile jeszcze wytrzymam w tej mojej zimowej kurtce, zmieniła bym ją na coś ciut lżejszego, tylko niestety w nic się nie zmieszczę :-D
Tanu mieszkasz przy tej drodze, która przecina Mińsk i leci bezpośrednio do Warszawy? Jeśli tak to współczuję, bo tam wiecznie są korki i tłum aut, przebić się przez Mińsk to masakra, ale podobno w planach jest jakaś obwodnica miasta, żeby ten cały ruch przerzucić z miasta ....

....
no niestety własnie przy tej.....:(:( okna to ja od strony ulicy niestety nie otworze...dobrze ze przynajmniej podworko mam sympatyczne.....jesli przejezdzasz tedy to pewnie bedziesz mniej wiecej wiedziala gdzie mieszkam.....bo zaraz obok jest "zloty kurczak" a w moim bloku sushi bar:)

reklama
:-)ja juz trzeci dzien tak sobie weranduje ,juz mialam dosyc tej zimy.Slicznie kwiaty mi zakwitly az chce sie zyc,nareszcie wiosna:tak:teraz tylko czekam na porod.

Oto one:

M*R* rzeczywiscie u Ciebie juz wiosna:-)
A ja niestety jeszcze przez te zaspy musze sie przemieszczac...:baffled:
Ale mam nadzieje ze juz niedlugo zacznie robic sie cieplo bo chcialabym spacerki zaczac w typowo wiosennej atmosferze:tak:

No ja chyba też jeszcze skoczę do ogórdka, uporządkowac to co po zimie w nim zostało. Jescze sadzić raczej nie wskazane, bo ma jakieś ochłodzenie (krótkotrwałe) przyjść. W sobotę troche rozpoczęłam, ale mnie M pogodnił. A potem to już ani czasu nie bedzie ani mozliwości. Bedzie sam robił, żeby mamuni i córuni się przyjemnie siedziało na ogródeczku :-)

A ja dziś idę do internisty po kontynuację zwolnionka. Ciekawa jestem na ile dostanę, skoro termin mam na za 2 dni.:-(

U nas to bez roznicy,wiosna ,jesien i zima to wyglada podobie(choc w tym roku to byl nawet snieg:szok:).Idzie przywyknac;-).

Ja prace ogrodowe to planuje dopiero na kwiecien,chlopak mojej mamy tak mi ladnie ogrod wypielegnowal na zime ze teraz tylko suche listki trzeba posprzatac,skosic trawke i finito.
To milego dnia laseczki,ide sie dotlenic:-)

oj i na czwartym piętrze się kurzy okropnie.. a mój blok też przy wylotówce z Gorzowa i jeszcze pociągi i tramwaje.. a od podwórka budynki gdzie palą w piecach i okna mam czarne od sadzy i dymu..
właśnie wróciłam z zakupów.. pogoda przyjemna choć słoneczka brakuje ale da się wytrzymać bo 8 stopni na plusie.. grzejnik skręcony, balkon otwarty, ptaszki ćwierkają :) i tylko na balkonie mi pełno kupek zostawiły :(
ja już 2xS zaliczyłam (spacer i schody ) hehehe

reklama
od rana mam nadal duże bóle podbrzusza, skurcze były chwilami nawet co 3 minuty... wezwałam męża z pracy poszłam się wykąpać i uszykować i mi przeszło - mąż mnie zamorduje :baffled:

Do góry