reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Poczytalam co napisalyscie.
Madzik cholera co to za tesciowa!!!buuuu.
Nie przejmuj sie najwazniejsze ze Ty z mezem potrafisz sie dogadac.

Ja nie pilam herbaty z lisci malin,bo nawet jak chcialam kupic to jej tutaj nie znalazlam.

Emil_e nie zle z "osoba towarzyszaco" to tak jak byscie byli para malolatow wrrrrr.
Ja tez zawsze powtarzam ze z rodzina to sie dobrze na zdjeciach wychodzi

reklama
Przed chwilą dzwoniła moja siostra - jej kumpela urodziła wczoraj córkę: 4 600g i 61 cm - poród był trudny, Mała była okręcona pępowiną, obie dość wymęczone. A najgorsze jest to, że nie wywoływali wcześniej mimo że już zakończyła 42 tydzień - przecież chyba widzieli, że dziecko duże i to owinięcie pępowiną też chyba widać na USG, nie?:baffled:

własnie dlatego zdecydowana jestem na cesarke, tez mam duza dzidzie i brak rozwarcia, szyjka nie przygotowana do porodu i lekarz mowił ze pewnie bym przenosiła i skonczyłoby sie wywoływaniem a wtedy to roznie mogłoby byc.
ja wole nie ryzykowac, zreszta juz nie moge doczekac sie kiedy ja zobacze:-)

Emil_e z ta osoba towazyszaca to rzeczywiscie przesadzili:errr: Ja bym chyba wolala nie isc niz sie denerwowac:-p
Madzik tesciowe bywaja rozne ;-) ja z moja tez mialam nie zaciekawie ale naszczescie juz widze jakos jej przeszlo:tak: no ale to chyba troszke dzieki mojemu D przetlumaczyl dosadnie kobiecinie co jest na rzeczy hehhe:-D teraz jest juz kochana jak nigdy :-) ale to moze tez dlatego ze b zadko ja widuje :-D:-D:-D

Laila jak przy pierwszym dzidzi wyleciał mi czop po ok. 4 godz. byłam już w szpitalu, więc teraz co tylko jestem w kibelku wszystko dokładnie oglądam:-)

Laila- no to już bliziutko... mi czop wyleciał już w czwartek, potem miałam przez trzy dni śluz z krwią i wszystko wróciło do normy.. i już sama nie wiem co mysleć.. ale z tego co wiem to czop może wyleciec już dwa tygodnie przed terminem albo tuż przed porodem... nigdy nic nie wiadomo..zresztą każda kobieta jest inna..

Moje malenstwo - właśnie dlatego nie idę... modlę się zeby do soboty urodzić i mieć wykręt przed moim M bo by się chyba strasznie obraził :)

Ostatnia edycja:
Emil_e no taki pretekst bylby najlepszy:-D
Kitki ciesz sie ze juz tak bliziutko do zobaczenia dzidzi:tak: tez bym juz chciala:-p no ale mi zostalo jeszcze 16 dni :blink:
Ktos wczoraj robil na obiad spaghetii tez sie chyba dzisiaj skusze :tak: szybkie i smaczne :-D

a ja dzisiaj daje sobie luz z obiadem :) synek do babci po szkole idzie i będzie w domku dopiero po 16 jak go mój M zabierze po pracy.. może tylko jakis naleśników nasmaże.. zresztą mam problem co do obiadów bo nic z jajkiem nie może być i pomidorami.. Jasiek ma alergie..
lece troche poprac i posprzątać, dobry pomysł z myciem okien.. może jak sie rozruszam to do soboty się coś wykluje :)

reklama
Hej dziewczyny mam straszny dzień strasznie kręci mi się w głowie więc lerzę i nawt pije kawe naturalną miałam niski cukier więc zjadłam kawałek czekolady ale cały czas mam zawroty .
Nocka była ok choć budziłam się chyba 5 razy , teraz odczówam szczypanie szyjki czy to też skurcze ? nie pamiętam jak było z Nikodemem.
MI jak odstawiłam fenoterol to wieczorem w szpitalu odszedł czop i o 4 odeszły mi wody ale kazdy jest inny.
Ja mam naszczęście ok teściową i mieszkamy jeszcze razem kiedyś miałyśmy ścięcie ale mój mąż jest całkowicie za mną zresztą nie miała kobita racji i dostała od syna zjebki i to kąkretne i od swojego męża też poszło o Nikodema , ale przeprosiła mnie i jest dobrze jak się razem mieszka to trzeba się jakoś dogadywać.
Emil-e wspaniałe zaproszenie.......
Ja mam dziś luz z obiadem teściu robi zupkę ja nawet bym nie wstała z łóżka , a miałam jechać z siostrą po zakupy dla siebie i dla małego a tu coś czuję że lipa i nici z tego.

Do góry