reklama
O, witam nowe marcowe Mamusie. Fajnie, ze troche nas wiecej bo czesc sie chyba zaczela wykruszac (czesc na porodowkach pewnie, czesc nie ma sily do kompa podejsc, itp
Mi sobota minela spokojnie i leniwie.Dzis chyba bylo dosc niskie cisnienie, bo wszyscy jacys tacy zakreceni byli.
Ruszam sie coraz gorzej, niedlugo to bede musiala tez przylaczyc sie do tych co dzwig zamowily
A juz koszmar jest jak cos wiecej zjem.
Ciekawe co z EVE.
Zycze Wam spokojnej nocy i milej niedzieli.
Mi sobota minela spokojnie i leniwie.Dzis chyba bylo dosc niskie cisnienie, bo wszyscy jacys tacy zakreceni byli.
Ruszam sie coraz gorzej, niedlugo to bede musiala tez przylaczyc sie do tych co dzwig zamowily
Ciekawe co z EVE.
Zycze Wam spokojnej nocy i milej niedzieli.
Justyna337
Fanka BB :)
Wczesnij pytali o płec a teraz wszyscy dzwonią z pytaniem... to Ty jeszcze nie urodziłaś?? Co mnie doprowadza do szału

KasiulkaW
Entuzjast(k)a
Dziewczyny super się z wami gada ale śmigam spać bo siedzieć już nie mogę do usłyszenia jutro miłej nocki .
Justyna337
Fanka BB :)
ja też spadam, ide zalec przed telewizorem
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Ooo widze ze na wieczor sie troche rozkrecilo
to dobrze bo ostatnio jakos ruchu tu nie ma
Ja wlasnie wrocilam ze spacerku z moim D. bo ile mozna siedziec w tym domu
no i troche lepiej sie juz czuje bo mialam takiego dola... :-(

Ja wlasnie wrocilam ze spacerku z moim D. bo ile mozna siedziec w tym domu

Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
ja po usg..... mlode wazy 3138 podobno sredniak, ale jakos tak dziwnie w sumie bo HUbcio wiekszy byl... termin na 27 marca wyszedl.... w imieniny tesciowej...
haha
maly znowu ma polozenie podluznie glowkowe wiec naturalny porod mozliwy... :-) oby juz nie obrocil sie....
poza tym 37 tydzien ciazy i II stopien lozysko ma co mnie bardzo cieszy...
poczytam zaleglosci jutro...a
a kaszel mnie meczy i jak na zlosc Hubcio zarazil sie odemnie kurcze....pech to pech
haha
maly znowu ma polozenie podluznie glowkowe wiec naturalny porod mozliwy... :-) oby juz nie obrocil sie....
poza tym 37 tydzien ciazy i II stopien lozysko ma co mnie bardzo cieszy...
poczytam zaleglosci jutro...a
a kaszel mnie meczy i jak na zlosc Hubcio zarazil sie odemnie kurcze....pech to pech
Witam Wszystkie nowe jak i "stare" Marcóweczki,
widzę, że się pod wieczór trochę rozkręciło na forum, to dobrze
Ja sobotkę spędziłam leniwie, za to mój mężuś się napracował, że hej. Ale dzięki temu nasz synuś będzie miał pokoik jak z bajki;-)
tanu, nefka ja też z 3 dni temu pisałam o tych emocjach. Tak samo mam jak Wy. Płaczliwa i nerwowa jestem. Oj to chyba hormony

Myfa mój dzidziuś w czwartek ważył 3230, więc wagą i datą przyjścia na świat podobnie jak Twój
widzę, że się pod wieczór trochę rozkręciło na forum, to dobrze

Ja sobotkę spędziłam leniwie, za to mój mężuś się napracował, że hej. Ale dzięki temu nasz synuś będzie miał pokoik jak z bajki;-)

tanu, nefka ja też z 3 dni temu pisałam o tych emocjach. Tak samo mam jak Wy. Płaczliwa i nerwowa jestem. Oj to chyba hormony

Myfa mój dzidziuś w czwartek ważył 3230, więc wagą i datą przyjścia na świat podobnie jak Twój

Ostatnia edycja:
ja tylko na chwilę, zdążyłam wszystko przeczytać
co do obniżenia brzucha, u mnie końcówka 38 tyg. i jeszcze się nie obniżył...
bylismy dzis na miescie, kupilismy zabawke dla naszego rocznego sąsiada i w koncu spotkalismy sie z sasiadami zza ściany - chociaż mieszkamy już rok obok siebie
było super przyjemnie, mielismy na troche u nich zabawić a przesiedziismy do północy.
justyna337 - mnie tez do szału doprowadzają pytający, co urodziłam, jak się czuję, czy już urodziłam itp. Co chwila codziennie mnie męcza takimi wiadomościami.
odezwe się jutro bo będę mieć więcej czasu. buziaki. upsss znaczy się dziś
co do obniżenia brzucha, u mnie końcówka 38 tyg. i jeszcze się nie obniżył...
bylismy dzis na miescie, kupilismy zabawke dla naszego rocznego sąsiada i w koncu spotkalismy sie z sasiadami zza ściany - chociaż mieszkamy już rok obok siebie
justyna337 - mnie tez do szału doprowadzają pytający, co urodziłam, jak się czuję, czy już urodziłam itp. Co chwila codziennie mnie męcza takimi wiadomościami.
odezwe się jutro bo będę mieć więcej czasu. buziaki. upsss znaczy się dziś
reklama
karolka84
mama kwietniowa '09
A ja już witam od rana:-) odprawiłam męża do pracy i spokojnie z kubkiem herbaty zasiadłam przed komputerkiem.
Nocka minęła spokojnie, nawet wstawałam tylko 2 razy:-)
Ale widzę że tu wszystkie jeszcze smacznie śpią...no nic ponadrabiam zaległości z wczorajszego wieczorka:-)
Nocka minęła spokojnie, nawet wstawałam tylko 2 razy:-)
Ale widzę że tu wszystkie jeszcze smacznie śpią...no nic ponadrabiam zaległości z wczorajszego wieczorka:-)