reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

dostałam fajną historyjkę może się wam spodoba ja dostałam od koleżanki i się popłakałam taka jestem ostatnio tkliwa :-:)-:)-(

Pewnego razu było dziecko gotowe, aby się urodzić.. Więc któregoś dnia zapytało Boga: -mówią ,że chcesz mnie jutro posłać na ziemie, ale jak ja mam tak żyć skoro jestem takie małe i bezbronne? -Spomiędzy wielu Aniołów wybiorę dla Ciebie jednego. On będzie na Ciebie czekał i zaopiekuje się Tobą. -ale powiedz mi Boże, tu w Niebie nie robiłem nic tylko śpiewałem i uśmiechałem się-to mi wystarczyło by być szczęśliwym.. -Twój Anioł będzie Ci śpiewał i uśmiechał się do Ciebie każdego dnia… i będziesz miał Jego anielską miłość i będziesz szczęśliwy! -a jak będę rozumiał co ludzie do mnie mówią skoro nie znam języka jakim się porozumiewają? -Twój Anioł powie Ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś i z wielka cierpliwością i troską będzie uczył Cię mówić. -słyszałem, że na ziemi są też źli ludzie.. kto mnie ochroni? -Twój Anioł będzie Cię chronił nawet jeśli miałby ryzykować własnym życiem. -a co będę miał robić kiedy będę chciał porozmawiać z Tobą Boże? -Twój Anioł złoży Twoje rączki i nauczy Cię jak się modlić.. W tym czasie w Niebie panował spokój, ale juz dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało: -Boże jeśli już zaraz mam tam podarzyć ,powiedz mi proszę imię Mojego Anioła... -Imię Twojego anioła nie ma znaczenia. Będziesz na niego wołał MAMUSIU

reklama
Witam ,rozczulajaca ta opowiesc,tylko trzeba dodac ze maly dzidzius pozniej zmienia sie w starszego diabelka;-):tak::-D.Wczoraj moje dziecie doprowadzilo mnie do bialosci.....takie bylo kochane.
Wieczorem popstrykalam sie z mezem ,wstalam z bardzo zlym nastrojem,kolo poludnia ide na badania..mialam cos kupic memu mezowi na dzien chlopa bo to dzis 10 marca...ale nie zasluzyl.....choc on na 8 marca kupil mi piekna wiazanke z roz...
Jestem juz umeczona,zla,rozdrazniona....nie wiem co sie ze mna dzieje...

Wlasnie wrocilam ze sklepu i przy okazji krotkiego spacerku ;-) zaraz wezme sie za obieranie ziemniaczkow na obiad i sprzatanie mieszkanka

KasiulkaW jednak dzidzi dobrze jest w Twoim brzuszku :-p

Gosia8005 fajna ta opowiesc :-)

Witam sie z Wami!!!
Gosia historyjka bardzo fajna a i lezka zakrecila sie w oku :)).
Miotlica to Ty nie zla jestes jak czopa wysnilas i odszedl.
Pamietacie Sofik??? jej odszedl czop chyba w ta niedziele lub w ta sobote i w tym samym dniu urodzila synka Filipa.
Jednak chyba nie u kazdej kobiety tak jest ze jak odejdzie czop to porod moze byc za 2tyg lub za kilka dni okazuje sie ze moze byc w tym samym dniu.

U mnie noc koszmarna chcialam troszke odespac ale nie moglam zasnac-zimno mi bylo.
KasiulkaW a co Ty tu jeszcze robisz? ja myslalam ze rodzisz:-).

Ciekawe kto nastepny??
Ruszac sie laski,nie blokowac kolejek.

Ciekawe co z Eve ona sie wogole nie odzywa!!??

Witajcie
a ja dla odmiany miałam dziś fatalną noc, cały czas chciało mi się kupkę a jak już poszłam do wc i coś chciałam zrobić to dla odmiany chciało mi się wymiotować i tak całą noc, nałaziłam się że szok, myślałam że ta noc nigdy się nie skończy, a najgorsze że nadal mi niedobrze :baffled: zupełnie jak bym się czum zatruła i coś by mi leżało na żołądku a przecież nic takiego nie jadłam:no: nie wiem o co chodzi :dry::confused:
Gosia wolałam tego nie czytać bo na pewno bym się poryczała jak bubr :-p
KasiulkaW współczuje i zazdroszcze bo coś się dzieje a współczucie że tak się męczysz, ehh chyba nas wszystkie to czeka, może dziś coś się rozkręci?? :-)

Ja również witam:)
Noc minęła dość spokojnie- gorzej było wieczorem...ale jak zwykle skończyło się na niczym....mój Michał (synek) jak wczoraj widział jak mnie boli to spakował mi łosia-maskotkę do torby i powiedział : no jedź już do tego szpitala urodzić Lenke! A jak po godz. skurcze przeszły to się na mnie obraził, że nic z tego nie wyszło:-)
Miłego dnia!!!

reklama
czesc dziewczyny witam w dwupaku:-)
widze ze cos sie zaczyna rozkrecac mocniej, juz kazda jakies objawy ma... ja sie w sumie ciesze bo juz 3noc z rzedu taka wlasnie "objawowa" tzn z okropnymi bolami, niedobrze mi itd. wiec moze cos sie zbliza??:-p Przeczytalam o tej pełni, naprawde niezwykle ale ja święcie w to wierze i licze ze moj przypadek to potwierdzi:tak: a jak nie to i tak jutro wizyta u ginki i ktg...
gosia, fajna opowiesc, ja oczywiscie sie poplakalam,taka to czula teraz jestem;-)
a ja ciekawa jestem co z Laila, ma ktoras do niej kontakt?? U niej tez sie cos działo a od jakiegos czasu ani widu ani słychu:confused:

Do góry