Moj M. wczoraj dostał "przeszkolenie" jak obsługiwać BB w razie gdybym zaczęła rodzić i powinien Was zawiadomić :-) ciekawe czy sobie poradzi.... w ten weekend wyjezdza na zjazd do szkoly a ja zostaje bo sie boje ze zaczne rodzic po drodze, albo ze mi publicznie odejdą wody na jakims wykładzie
reklama
magda19lenka
MTM
Hej dziewczyny.
Jak ja już bym chciała urodzić. !! ;-) wy też??
Jestem po wczorajszej imprezie urodzinowej Tomka, udana, oj udana. O 4 w nocy obudziłam się i mówię do Tomka, że mam ochotę na tort, a on, że też by zjadł
no i się obżeraliśmy po nocy.
ATsonia a ja się ostatnio zastanawiałam, gdzie cię wywiało, bo dawno cię "nie widziałam"
No nic wracam do lepienia pierogów, trzymajcie się dziewczynki.
Jak ja już bym chciała urodzić. !! ;-) wy też??

Jestem po wczorajszej imprezie urodzinowej Tomka, udana, oj udana. O 4 w nocy obudziłam się i mówię do Tomka, że mam ochotę na tort, a on, że też by zjadł

ATsonia a ja się ostatnio zastanawiałam, gdzie cię wywiało, bo dawno cię "nie widziałam"

No nic wracam do lepienia pierogów, trzymajcie się dziewczynki.
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Modroklejka ja dzisiaj tez przestalam juz wierzyc ze urodze do terminu.. :-( niby jakies objawy sa .. ale co z tego jak dzidzia nadal w brzuszku;-)
Justyna337
Fanka BB :)
ale wczoraj się rozpisałyście... niemal nie sposób tego przeczytać....
ale zaległości nadrabiac trzeba. dzis tez niewiele mnie bedzie - kończą mi tu malowanie, więc nie będe wdychać tych oparów z farby.
Gosia - powodzenia dzisiaj - trzymamy za Ciebie kciuki. wszystko bedzie ok...
a co do tesciów i dnia kobiet. też fajna akcja.niby się mówi, że to takie mało ważne swieto, że komunistyczne i raczej symboliczne, a tu proszę. Ktoś sie może obrazić, bo synuś nie przyjechał... Nie zazdroszczę szczerze. i jeszcze ta kwestia, żeby nie mówić o dziecku, bo się nie urodziło... nie fajnie
I jak ta pełnia? Podziałała? mnie sie znowu śniło, że torbęw biegu pakowałam. :-) TYlko jakas taka lekka jestem w tym snie i szybko sie ruszam - więc wiem, że to raczej nie sen proroczy

Gosia - powodzenia dzisiaj - trzymamy za Ciebie kciuki. wszystko bedzie ok...
a co do tesciów i dnia kobiet. też fajna akcja.niby się mówi, że to takie mało ważne swieto, że komunistyczne i raczej symboliczne, a tu proszę. Ktoś sie może obrazić, bo synuś nie przyjechał... Nie zazdroszczę szczerze. i jeszcze ta kwestia, żeby nie mówić o dziecku, bo się nie urodziło... nie fajnie
I jak ta pełnia? Podziałała? mnie sie znowu śniło, że torbęw biegu pakowałam. :-) TYlko jakas taka lekka jestem w tym snie i szybko sie ruszam - więc wiem, że to raczej nie sen proroczy

Justyna337
Fanka BB :)
Modroklejka ja dzisiaj tez przestalam juz wierzyc ze urodze do terminu.. :-( niby jakies objawy sa .. ale co z tego jak dzidzia nadal w brzuszku;-)
moje maleństwo ale z Twojego suwaka wynika, że maszjeszcze czas. a ostatnio miałas sporo takich objawów, że cos się dzieje. nie martw sie na pewno wkrótce wszystko ruszy
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Agusia ja wczoraj sprawdzalam i EVE sie logowala przedwczoraj przed 11
Chyba ze jej maz wchodzil na bb
nie mam pojecia...

Chyba ze jej maz wchodzil na bb

magda19lenka
MTM
Justyna co do snów. Mi się dziś śniło, że Małgosia była już na świecie, umiała mówić i siedziała (choć miałam świadomość, że się dopiero przed chwilą urodziła) i ja jej pokazuje ubranka które dla niej kupiłam a ona mi mówi, że one są brzydkie. Ja pytam dlaczego są brzydkie, mają takie ładne kolory i misie. A ona mi mówi, że kolory są brzydkie. Więc ja pytam które kolory jej się nie podobają, przecież są żółcie, kremy, róże, czerwienie, zielenie i niebieski, że na pewno coś dla siebie wybierze. A ona mi mówi, że nie będzie w tych ubrankach chodzić bo są dziewczyńskie. Ja w szoku. I pytam, a ty nie jesteś dziewczynką?? A ona, że chyba nie. Ja pytam czy jest chłopczykiem, a ona że tak jest chłopczykiem i w żółtych i kremowych ubrankach nie będzie chodziła (takich mam większość). A ja jej tłumacze, że chłopcy mają siusiaczki, a ona nie ma siusiaczka, więc czemu myśli, że jest chłopczykiem. A mała popadła w konsternacje. A ja ją wzięłam na ręce i powiedziałam, że i tak ją kocham. No i się obudziłam, bo Tomek mnie wołał na śniadanie.
Niech nam tylko niespodzianki nie zrobi

Niech nam tylko niespodzianki nie zrobi

Moje maleństwo
Mamusia Amelki
moje maleństwo ale z Twojego suwaka wynika, że maszjeszcze czas. a ostatnio miałas sporo takich objawów, że cos się dzieje. nie martw sie na pewno wkrótce wszystko ruszy
Tak tak

A szczerze mowiaz mialam nadzieje ze bedzie to ktorys z tych pierwszych terminow:-(
Agusia1987
Entuzjast(k)a
Laila od 8.03 nie była na BB
więc może i od niej niedługo dostaniemy wiadomość że ma swoją Alicje przy sobie.

reklama
M
modroklejka
Gość
ja tez nie mam pojecia co sie dzieje z eve...pisałam do niej smsy...
agusia...a ja mam wraznie całkiem odwrotne-ze mało sie rozpakowało....w sumie tylko 20 mam a na liscie jest ok 80....
agusia...a ja mam wraznie całkiem odwrotne-ze mało sie rozpakowało....w sumie tylko 20 mam a na liscie jest ok 80....