reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

reklama
Dziewczyny ja również trzymam kciuki już naprawde kilka chwil was dzieli od spotkania z waszymi maluszkami

Prawda że strasznie tu cicho i malo aktywnie ale sama wiem że tak wypędzałam swojego maluszka z brzuszka a teraz doceniam te chwile kiedy w nim był

Czytam was trochę a kiedy coś chcę napisać to alarm mi Zuśka urzadza... i zaraz mam co robić takie uroki:-D:-D:-D

Hej hej ,mamuske mam juz w domku,dzis ostatnia noc w dwupaku a jutro z rana mnie tna,dam znac dziewczynki jak juz bedzie po wszystkim:tak::-).Mam sie stawic na 8 ma rano na oddzial .
Trzymajcie sie:-)

Ostatnia edycja:
Justyna taka przyjemność niestety ciągnie po portfelu 200zl…

Mordoklejka tak, byliśmy w Malcie…Tłumnie Poznaniacy odwiedzają najnowsze centrum handlowe. Szczerze mówiąc to jestem trochę zawiedziona, bo takie jakby niedokończone…Ale rozmiarami robi wrażenie i świetna lokalizacja!

A tak w ogóle to mocno trzymam kciuki za wszystkie te, które jutro do szpitala się zgłaszają…Bądźcie dzielne dziewczyny!!!

M*R* powodzenia na cc!

Modroklejka, M*R* trzymam za Was kciuki. Czas się rozpakować :-D
Nika81 Twój czas też nadejdzie, chociaż wiem,że takie oczekiwanie jest bardzo przygnębiające, tyle z nas tuli już swoje maleństwa w ramionach.

reklama
Nika81 - nie smutaj sie, niedlugo przyjdzie i twoja pora.
Mordoklejka - trzymam kciuki.

Wiecie co... strach przed porodem i te wszystkie ciązowe leki to byl pikuś w porównaniu do tego, jak mozna się bac o maluszka, jak on juz jest na swiecie... JA dzis jestem cala w nerwach bo maly ma chyba jakis kaszel :((( Juz sama nie wiem, wczoraj maz mowil, ze on chyba kaszle, ja nic nie slyszalam, dzis mi sie tez wydaje, ze kaszle... :((( Jak teraz bedziemy go przewijac, to zmierzymy temperature. O matko, ja sie tak boje o niego, ze dalabym sie pokroic i przezyc 10 porodow, zeby tylko z nim byl owszystko ok... ten stres mnie wykonczy, czuje, ze niedlugo siwe wlosy znajde :(((

Do góry