magda19lenka
MTM
HEJ ja na sekundke doslownie. Jestem u mamy, zaraz jedziemy z Malgosia do pediatry i ortopedy. Mala ciagle chce do cyca, nawet na spacer nie mozemy wyjsc bo ona doslownie ryczy :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
noi najwazniejsze obylo sie bez klotni
.
.
,ciekawe jak to bedzie jak pojedziemy do PL,a juz nie dlugo bo za 2 miesiace:-)
HEJ ja na sekundke doslownie. Jestem u mamy, zaraz jedziemy z Malgosia do pediatry i ortopedy. Mala ciagle chce do cyca, nawet na spacer nie mozemy wyjsc bo ona doslownie ryczy :-(
chyba z 10 razy probowalam az nie wytrzymalam i wrocilysmy do domu tak wiec nasz spacer trwal nie cale pol godziny
Mam to samo tyle ze ja karmie z butelki
wczoraj co wlozylam mala do gondoli to ryk a jak wzielam na raczki to od razu sie uspokajala i zasypiala to ja znowu ja do wozka i tak w kolkochyba z 10 razy probowalam az nie wytrzymalam i wrocilysmy do domu tak wiec nasz spacer trwal nie cale pol godziny
![]()

Ale jest przewinieta, nakarmiona, przykryta wiec co w tym złego?????????? Moze źle robie?

ale nie musi być źle to chyba nie jest jakaś tragedia... dobrze że tak wcześnie to wykryli i mała będzie pod opieką lekarzy, napewno wszystko będzie dobrze

. Dzisiaj byłyśmy na spacerku od 12 do 14 ;-) w międzyczasie trochę podjadła z butelki hi hi chyba ubieranie ją zmęczyło bo tak to raczej je co 3 godziny (chodzi o mleko modyfikowane). Teraz mam ją przy piersi od 14:30
z przerwami. Spała od 15 do 15:40 i znowu płakała o cycka. Eh jak bym miała ją karmić tylko piersią to nic innego bym w domu chyba nie zrobiła
ale teraz mam na celu przystawiać ją częściej do piersi bo mam już dosyć laktatora
może ona rozbudzi mi bardziej laktacje. Wiem że pokarm mi leci cały czas, bo czyszczę ten kapturek do karmienia a gdy zakładam na brodawkę i mała zaczyna ssać to widać że jest mleczko na nim.