reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

Juz robilam jej rano ale tak tylko troszke dalam ze normalnie mogla wypic przez taka troche wieksza dziurke i chyba jej smakowalo:tak:
Pytalam sie siosty i ona wlasnie mowila zeby na poczatek sprobowac troche i zwiekszac z dnia na dzien ona tak robila przy synku jak mial 3 miesiace i bylo wszystko ok:tak:;-) Tyle ze kazdy o tych kleikach wiec juz zwatpilam..

No to nie masz co sie martwic jak juz jadla i jest ok to po troszku jej dawaj zwiekszajac dawki i wszytsko ja kupilam kleik bo nawet kaszki nie bylo ale jak dostane tez bede probowac

reklama
A ja dziś z Małą spędziłam dzień u moich rodziców. Natalia byla b. grzeczna - spała 3 godz w ogrodzie a potem rozdawała wszystkim uśmiechy:tak: Mąż musiał być na festynie organizowanym przez szkołę, w której pracuje i robił tam zdjęcia. A do moich rodziców przyjechał również brat z narzeczoną i siostra z mężem, tak, że było b. rodzinnie i w sumie fajnie:-D

Maniulka - świetne macie te dni morza - super spędzacie czas:-D

miotlica dni morza są fajne chociaż z roku na rok jest coraz gorzej :eek:ale dzieciaki mają radochę i to jest fajne sama pamiętam je jak byłam dzieckiem i dużo wspomnień pozostało :-)
ciekawe jak ewelcia dojechała chciałm do niej wysłac sms ale ona miała zmienić kartę na polską a ja mam numer tylko do irlandi :crazy:

Towarzycho sie widze juz pospalo;-)
Dzis zrobilismy z mezem troche fotek,moze jutro wstawie na zamkniety.
Jutro odwiedz mnie przyjaciolka wiec bede na forum raczej po poludniu lub nawet wieczorem.

Karaluchy pod poduchy:-)

ATsonia - my też z tej strony puzle zamawialiśmy :-) są super.
i ciągle wydaje mi się, że za jedne nie zapłaciłam...:eek: bo zamawiałam jeszcze w grudniu i przez przypadek zamówiłam o jedne za dużo, bo mi się wydawało,że mail nie doszedł, a potem i tak chciałam zrezygnować z zamówienia 2 paczek i wysłałam maila i odesłali mi, że anulowali zamówienie, a potem puzle i tak przyszły :eek: mimo, że przelewu nie robiłam... ale jak się od grudnia nie dopominają, to może ja się coś w tych paczkach pomyliłam...:eek:

Witam :-)Moja mała jak nigdy zrobiła pobudkę o 7 a ja nie przyzwyczajona do takich wczesnych godzin ale nic juz popijam kawkę mam nadzieje że zaraz postawi mnie na nogi:tak:
Piękna pogoda za oknem aż żyć się chce,jeszcze 4 dni szkoły i wakacje maja dzieciaki więc niech im swieci słoneczko bo co robic w pochmurne deszczowe dni:eek:
Kiedys tez lubiałm układac puzzle teraz jakos nie mam na nie czasu a leżą syn dostał pod choinkę moze wkońcu się za nie wezmę

Dominika81- niezły numer z tymi puzzlami :-)

Ja od rana pucuje mieszkanko, bo przez dlugi weekend mieliśmy wielu gości i troszeczkę jest bałagan...nie wiem czy mi Mały pośpi, bo coś już zaczyna marudzić w tym łóżeczku (spał tylko 40 min) ZOBACZYMY

Wczoraj mielismy troche nie miłą sytuację z moimi teściami, oni mieszkaja w domu na pietrze a na parterze mieszkają męża dziadkowie. Pojechaliśmy do dziadków w odwiedzimy z Juniorem a tu dzwoni telefon mojego męża- jego ojciec mówi, żebysmy przyszli z Szymonem na górę, na to mój mąż, że "to wy zejdzcie na dół, bo my przyjechaliśmy do dziadków, pijemy herbatkę i gadamy " dodam jeszcze że była męża siostra ccioteczka z córeczkami, a teść na to ze oni nie zejdą bo teściowa pokłóciła się z dziadkiem i ze sobą nie gadają...:no: no trudno, ale jeśli ona chce się zobaczyć z wnukiem to niech ruszy swoje 4 litery a nie my będziemy rzucać wszystko i lecieć do niej....no koniec jest taki ze nie poszliśmy do nich no i po południu był juz telefon z fochem i awanturą, jacy my strasznie podli jesteśmy ze nie zaszliśmy...

wiecie co, tak mnie to wkurza, bo oni chcą nas mieć na każde zawołanie!!!! a co mnie to obchodzi, że ona sie pokłóciła z dziadkiem???? jakby chciała to by przyszła do wnuka!!!!:wściekła/y: a potem jeszcze pretensje, czy to nie może być NORMALNIE???? kłócą się o politykę jak dzieci w piaskownicy o łopatkę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Puzzle jak dla mnie sa troche zbyt statyczna czynnoscia;-)Wysiadalam jako dziecko juz przy 1000 kawalkach z niecierpliwosci:-D

A ja czekam na moja sis (czytaj przyjacilke),zapakujemy Juli w wozeczek i na spacerek:tak:

reklama
ATsonia rzeczywiscie dziwna sytuacja..nie wiedzialabym jak sie zachowac:-p

Unas dzisiaj jakos pochmurnie na dworzu ale mam nadzieje ze do poludnia sie rozpogodzi;-) Mala spi na macie hheh a ja mysle co by tu zjesc:-p

Do góry