reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

magda19lenka - nie przejmuj się egazminem !!!!! :-):-):-) na którym jesteś roku? co to za student bez sesji wrześniowej?:-D:-D:-D
a z tyn wózkiem to rzeczywiście dziwna sprawa:no:

Jaś ma dziś imieniny :tak:obchodzi razem ze swoją prababcią Janiną:-)
byliśmy dziś z tej okazji w kościółku pomodlić się:tak:
moze wieczorem jakieś goście wpadną:-D

reklama
Dominika kończę 3 rok. ..... Gdybym dziś zaliczyła miała bym spokój, a tak będę się musiała jeszcze ciągać we wrześniu .... :-( ja jestem przyzwyczajona, że zawsze zaliczam wszystko za 1 podejściem :-(

wszystkiego najlepszego w dniu imienin:tak:

magdalenka - to faktycznie niefartowny coś dzień dla Ciebie - egzamin na wrzesień nie tragedia :) zdasz we wrześniu i jedziesz dalej :)
własnie reklamacje złóż- tylko ciekawe kto zawinił czy ona faktycznie te fotelik wysłałą :/

Dziękuje Wszystkim za życzenia:tak::tak::tak:

Mały wypił 90ml ale mnie przy tym wymęczył:-(

Jasiu wszystkiego najlepszego w dniu Twoich imieninek:tak:

Julia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :biggrin2:.
Dla Jasia całusy imieninowe:-D
Magdalenka interweniuj w firmie kurierskiej.
Sara czekam na koniec aukcji, by z ciekawością zobaczyć jaki przedmiot dstał takie poparcie :-D:tak:

My dzisiaj byłyśmy na szczepieniu. Sandra prawie nie płakała i mam nadzieję, że nie będzie marudna, bo niestety coś popłakuje...

Wczoraj na Dzień Ojca moja siostra zrobiła mężowi niespodziankę i urodziła syna. Najlepsze jest to, że 7 lat temu na Dzień Matki zrobiła sobie taki sam prezent :-D:tak:Ci to wiedzą jak kombinować by trafić w fajne daty :-D;-)

magda19lenka głowa do góry jutro będzie nowy lepszy dzień:tak:
M*R* dowiedz sie jak ma wygladac współpraca w agencji i jak nie bedzie aż tak źle to można poszaleć ale nic kosztem dziecka jak ona ma się męczyć to lepiej dać spokój
Dominika81 wszystkiego naj dla Jasia :-)
Sara27 koniecznie się pochwal co tam sprzedałas za tak rewelacyjną cene:-D
nili ale bajer fajne dni se dzieciaczki wybrały słodkie prezenty dla rodziców:-)

Hej ;-) A u Nas jest nadal upal ponad 30 st :szok: wytrzymac nie idzie.. w domu wszystkie okna pootwierane a i tak goraco..
Amelka dzisiaj malo jadla a za to duzoooo pila to chyba przez ten upal.. ale chyba martwic sie nie powinnam co?:confused: Slyszalam ze jak dziecko duzo pije w takie dni to jest ok ale nie wiem:confused:
Aaaa a teraz juz spi ;) w dzien malo spala wiec wykapalam ja i lulu ;D

Ja się teraz zajmuję dwójką dzieciaczków ;-) hi hi Patrycją i kuzynkiem Alankiem (jego rodzice go zostawili na godzinę) :-) tylko że dwójka śpi :-D. 4 lipca będę miała Alanka na noc to porobię zdjęcia im razem ;-). Hi hi małe śpiochy :-D aaa Patrycja dzisiaj kończy 3 miesiące, a Alanek 5 :-) więc obchodzą razem miesięczne urodzinki :tak:.

Podsumowując dzisiejszy dzień to mój mały wypił na kolacyjke 10ml a w ciągu całego dnia 460ml:-( Może jeszcze uda mi się go nakarmić

reklama
w końcu sobie ustawiłam ilość postów na stonie bo tak to sie w tych 1530 stronach gubiłam :p :p :)

Magdalenka
- a paczka byłą uszkodzona? taśmy rozerwane? bo jak nie to nic w firmie kurierskiej nie zdziałąsz - moj maz pracuje i sie włąśnie pytałam. - a jeszcze zapytaj sie - miałaś to w jeden paczce? czy w większej ilośći? zapytaj sie o NADANIA paczek i ilosć tych paczek- bo on mowi ze może było osobno i nie ma pełnego adresu i paczka na magazynie została. - a jak za mało nadań to babka nie wysłała.

No Sara mnie też ciekawosć zżera :p :) na czym sie takie interesy robi :)

Do góry