reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

reklama
Witajcie,
ja na balkoniku sniadanko zjadłam, teraz popijam kawkę, mały śpi w wózku. Pogoda póki co fajna, chociaż zapowiadali deszcze.
Jutro mam zamiar z moim Pawłem i z Dominikiem jechać na zakupy. Zobaczymy czy się uda. A w niedzielę planujemy wyjazd nad jeziorko-jeśli pogoda nadal dopisze.

Ivaz jak byś mogła, to prześlij i mi tę ksiązkę:tak:

Miotlica, Justyna-mój Dominik, też jest pogodny. Prawie w ogóle nie płacze za to często się uśmiecha, mam nadzieję, że mu tak zostanie, bo ja z kolei straszną płaczką byłam-do dzisiaj tak mam, z głupiego powodu zaraz płaczę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Już kilka nocy było, że Dominik je całe przesypiał, ale ostatnio mu się coś zmieniło. Zasypia o 21, a potem koło 2 wstaje na jedzonko i potem okolo 6-7.

hejka;-) my nie dawno wstalysmy :-D a teraz mala szaleje w hustawce hehe dawno nie wlanczalam jej projektora i dzis jak go wlonczylam to az podskakuje ze smiechu:-D:-D:-D
Zaraz idziemy do sklepu bo przez te moje plazowanie to w lodowce pustki hihihi:-p

hej hej
nie było mnie tu wczoraj bo pojechalismy na cały dzien nad morze:-) pogoda super, lekki wietrzyk i ... spaliłam sobie plecy:-D wszystko przez P. bo poszedł ze znajomym po piwko i nie było ich ze 2 godz:wściekła/y: cwaniaki uciekli od dzieciaków zostawiajac ich nam na głowie:-D Ale i tak było super choc moja Nadinke bolała brzuszek i nie mogła zrobic kupki przez ten cholerny kleik ryzowy:wściekła/y: wiec płakała i marudziła. Ale znajomi którzy byli z 8 miesiecznym synkiem mówili ze chcieliby oby on był tak marudny jak Nadia wczoraj:-D a dodam ze był to jeden z jej najgorszych dni od urodzenia.
Uciekam bo mała znów ma problem z brzuszkiem:-(

Ola a co wy macie z tym kanalikiem? bo ja nie w temacie:baffled: Oliwierowi też ostatnio oczko ropiało ale po kropelkach przeszło.
kanalik jest niedrożny prawdopodobnie, nam niestety po kropelkach nie przeszło, po płukaniu kanalika także nie - cały czas oczko ropieje, a jak masuję to dużo ropy wypływa :baffled: nie sądzę żeby Julę to bolało, chociaż przed kroplami broni się zaciekle, połowę ich marnuję przez tę walkę ;-)
Justyna, właśnie też nie wiem, jak ona wytrzyma na czczo od 4 rano - do szpitala mamy się stawić na 8.30, ale o której będzie zabieg to nie wiem, bo lekarka powiedziała, że to taka zbiórka z anestezjologiem jest - jak ja w razie czego małą uspokoję, jak ona smoka w ogóle nie używa, tylko cyca :sorry2:

u nas dzisiaj upał, może na spacer po południu pójdę - bo mała teraz od 9 do 11 spała, a w sam skwar najgorszy wychodzić nie będziemy

o matko dziewczyny mam takie zaleglosci ze szok a zarazem wstyd ...

po krotce u nas trzylatek na antybiotyku , niemowlak narazie zdrow, korzystamy z dobrodziejstw mieszkania u rodzicow i tesciow od czasu do czasu wiec luzik chociaz nie zawsze....

w nidziele wracamy do domku wiec postaram sie czesciej zagladac chociaz starszak wakacje ma wiec nie wiem jak wyrobie z dwojka aktywnym maluchow...

reklama
Do góry