krlnk
Wdrożona(y)
Ja też już bym z chęcią przestała po tych lekarzach latać ehh......
W ogóle na ten nasze zaburzenia jak to powiedział lekarz dostajemy full zestaw tych w ośrodku rehabilitacyjnym, no i rehabilitantka była i to sie będzie powtarzać, neurolog był a 10 mamy rehabilitacje a po rehabilitacji PEDAGOGA? co ten pedagog bedzie robił? ciekawa jestem strasznie- nawet sprawdzałam ze 3 razy na kartce co mi wypisała z datą badania i jest PEDAGOG
hmm.......
Kaczuszka im starsze dziecko tym zabrzony rytm dnia nie ma takich konsekwencji
u nas wcześniej jak jedna drzemka wypadła to sie poźniej w kolejną nie szło wbić
a teraz wypadnie jedna wyjdziemy gdzieś małą ma coś zupełnie innego o zupełnie innej godzinie niż zawsze i ok
a u mnie co do wypadnia włosów powodem był szampon- byłam pewna ze zmiany hormonalne po ciązy itd a tu dupa
włosy zawsze miałam takie ze mnie podnieść za nie szło, poźniej zaczełam farbować i już nie to samo a teraz są znów ok bo nie farbuje tak często i używam BAMBINO znów
A ja mam tabletki w końcu chyba normalne bo jak karmiłam i brałam azalie to moj okres jak sie zaczał to nie kończył
i ciągłe plamienia i ciągle krwawienia szału można było dostać
teraz mam novynette i spoko looosik w końcu przestałam cieknąć
Ale mam tak ze ciągle mi niedobrze - zjem coś i próbuje wracać
eh i tez sie zastanawiałam czy to nie ciąża... bo u mnie wymioty były na początku STRASZNE
W ogóle na ten nasze zaburzenia jak to powiedział lekarz dostajemy full zestaw tych w ośrodku rehabilitacyjnym, no i rehabilitantka była i to sie będzie powtarzać, neurolog był a 10 mamy rehabilitacje a po rehabilitacji PEDAGOGA? co ten pedagog bedzie robił? ciekawa jestem strasznie- nawet sprawdzałam ze 3 razy na kartce co mi wypisała z datą badania i jest PEDAGOG
Kaczuszka im starsze dziecko tym zabrzony rytm dnia nie ma takich konsekwencji
a u mnie co do wypadnia włosów powodem był szampon- byłam pewna ze zmiany hormonalne po ciązy itd a tu dupa
A ja mam tabletki w końcu chyba normalne bo jak karmiłam i brałam azalie to moj okres jak sie zaczał to nie kończył
Ale mam tak ze ciągle mi niedobrze - zjem coś i próbuje wracać
Dołączam sie do Was tylko ja bym się nie martwiła tak bardzo chyba tylko tym że nie miałby kto się zająć moimi dziećmi jakby znowu było coś nie tak

B
no masakra