reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

reklama
a moj m nie pozwala mi małej rajtek zakładać!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mówi, że dziecka nie będę szczypać. ciągle pamięta jak my byliśmy mali i trzeba było nas wciskać w te rajtki (trzymając za rajtki podrzucać dziecko:tak:), były tak sztywne po praniu, że trzeba było uszczypnąć najczęściej by je naciągnąć. Nie pomaga tłumaczenie, że dzisiaj są inne tkaniny... no co za facet:confused2: ręce mi opadają. I tak będzie biegała w rajtach. wiecie co mi kazał wkładać np pod spódniczki?? pajacyka!!! no co za gość:-p
Ola - może jej przejdzie. a może więcej w domu zje?? kurcze strasznie ciekawe to Twoje dziecko:sorry:A jak z Juleczką? Lepiej, gorzej? A z dziećmi z przedszkola ma dobry kontakt?? a dlaczego gdyby było więcej to by ie było ok??

ale o co chodzi?

Myfa pokazywala polarek;-)

ile jest u Was stopni??
Bo u nas jak jest tak kolo 12-15st to jeszcze nie ubieram rajstopek tylko grubsze spodenki, nie chce jej przegrzewac.. bo co ja jej w zime bede zakladac jak bedzie -20st:szok: ale nigdy zimno jej nie jest;-) a do tych spodenek zawsze body -dl. rekaw i kurteczka czapunia skarpetki buciki:tak:

U nas rajstopki to podstawa, bo jak raniutko wychodzę to zakładam jeszcze spodenki. W złobku potem ściągam spodnie i mała moze brykać :-) Body zazwyczaj z kr. rękawem ubieram i na to koszulkę. Na to zakładam polarkowy kombinezon (z rana jest już zimno)

hm....z tego co piszecie to ja chyba zle ubieram Szymona.
1. Body krótki rękaw
2. Rajstopy-hehehehe Sajmosz w rajstopach!!!
3. Ocieplane spodnie np jeansy na podszewce
4. bluza z kapturem/sweterek LUB bawełniana bluzeczka na długi rękaw i kamizeka
5 no i czapka

w wózku przykrywam go jeszcze cieniutkim polarkowym kocykiem i już :cool:

PS. nie dostałam @ :szok:
:-D:-D:-D dostaniesz dostaniesz!!!

Ile u was jest stopni?

Bo tutaj to nawet nie wim ile ale wczoraj ja bylam w bluzeczce na 3/4rekaw i jeansach a Szym w bodach z dlugim rekawem i bluzie z kapturem ,jeansy i skarpetki oraz czapka.
Byly tez i buty ale wkladal do buzi,skubaniec tak zadzieral noge w wozku ze buty sobie ssal:baffled:

reklama
ewelcia86- a jak nie dostanę??? :confused2:

około 15 stopni- ale jak sprawdzam mu karczek, i rączki to ma ciepłe...widocznie nie lubi być za grubo ubrany...

Do góry