G
gosia88
Gość
No wlasnie chyba tylko na ten Bebilon jest uczulona- dlatego sie dziwilam niby takie dobre mleko jedno z drozszych
Szyjka sie powoli goi- niestety grzybica to paskudna sprawa i trzeba na to pare tygodni, do tego ona sobie to drapie bo ją to swedzi bo sie goi- bledne kolo
ale wiazemy jej jakies chusty wiec powoli dochodzi do siebie- fajnie w ogole ze spyatlas milo;-)
Ja bylam kiedys na kopenhaskiej- o ile to jest ta wlasnie, taka 13-sto dniowa?? Wytzrymalam i schudlam chyba 6kg ale po miesiacu przytlam z powrtoem....... 8
A wcale sie nie obzeralam dlatgeo ja jej nie polecam, lepsze sa normalne diety. Najlepsza chyba jaka znam i staram sie stosowac chociaz teraz przez karmienie srednio mi wychodzi to dieta napisana przez MArie Błaszczyszyn- mam jej ksiazki o tej diecie maja chyba ze 30lat ale sanaprawde super- zreszta ta babka sama pisze ze to nawet nie dieta tylko styl zycia- moja mama po czworce dzieci wyglada lepiej niz ja i stosuje ta diete od czasow swojej drugiej ciazy czyli 27lat
Przez ten czas wazy praktycznie ciagle tyle samo! Mimo ze zazwyczaj babki po menoppauzie tyja ona jest dalej laska a dodam ze u nas jest genetycznie w linii zenskiej nadwaga ze wzgledu na niedoczynnosc tarczycy

Szyjka sie powoli goi- niestety grzybica to paskudna sprawa i trzeba na to pare tygodni, do tego ona sobie to drapie bo ją to swedzi bo sie goi- bledne kolo

Ja bylam kiedys na kopenhaskiej- o ile to jest ta wlasnie, taka 13-sto dniowa?? Wytzrymalam i schudlam chyba 6kg ale po miesiacu przytlam z powrtoem....... 8