reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

Gabi dopiero co położona do łóżeczka... a ja piję kubek gorącego kakao:tak: Czuję uzależnienie od czekolady i kakao:-D:-D:-D
Jutro czekają nas mega zakupy spożywcze bo lodówka i szafki prawie pustkami świecą. Ja zakupy uwielbiam zwłaszcza spożywcze, M. znacznie mniej:eek:

reklama
Karolka - ja też mam zapotrzebowanie na słodkie, a zwłaszcza czekoladowe :))) ale na szczęście nie tyję, bo mały mi funduje mnóstwo ruchu :)))
My też jutro na zakupy, z małym oczywiście, on też lubi te wyprawy - półki takie kolorowe, zachwycony jest :)))

Amelcia wlasnie zasnela.. ale nie jestem pewna czy sie jeszcze nie wybudzi:eek: Po kapieli polozylam ja do lozeczka wlaczylam karuzelke po 10 minutach ide zobaczyc czy spi (cisza byla niesamowita) patrze a ona szczebelki od lozeczka probuje gryzc:rofl2: nie zdazylam zrobic zdjecia bo mnie zobaczyla i zaczela sie smiac:eek: no ale teraz lula;-)

maniulka u nas jutro sa loppemarkety:tak: ide na lowy:-D Darka zostawie z mala- ale nie pewne bo nie moge cos dodzwonic sie do kolezanki mialysmy isc razem a wlasciwie jechac .. wiec jak sie nie dodzwonie to nic z tego bo ja nie mam prawka:crazy: chyba ze do jednego z buta pojde.. akurat nie daleko bo 10 minut drogi ale nie wiem czy bedzie mi sie chcialo tak z rana spacerek robic:shocked2::-p

Ewelcia-ja ciagle na diecie...ale niestety nie na restrykcyjnej,nie umiem sobie odmowic tego czy tamtego (a to ciacho a to pizza i tak w kolko) bo dla mnie jedzenie to przyjemnosc-takze psychiczna przyjemnosc:zawstydzona/y::-DLykam rozne tabletki,teraz calorin stop a efekty takie sobie.Niby 61 kg teraz nago ale...moglo by byc mniej:eek:Na kopenhaskiej nigdy nie wytrzymalam dluzej niz 1 dzien-nie pijam kawy,bolala mnie glowa itp:rofl2:Niby nie czuje jakiejs wielkiej potrzeby odchudzania bo nie jestem otyla i nigdy nie bylam ale lepsze mam samopoczucie po prostu fizyczne i psychiczne jak mniej waze.
gosia-zainteresowalas mnie bardzo!musze poczytac o tej diecie,moze cos znajde w necie.

ja maniaczka diet uwielbiam kopenhaską - schudłam na niej po 1 ciąży
teraz miesiąc temu odstawiłam młodego od piersi i tydzień później przeszłam na kopenhaska - schudłam ok 6 kg, ogólnie dzięki niej jem już teraz mało, nie czuję głodu i nic mnie nie kusi
np dzisiaj zjadłam :
śniadanie kawa
obiad papryka pomidor cukinia ryba pieczone na foli
kolacja: jabłko i 3 kostki czekolady

fajnie się czuję jak wchodzę w moje ciuszki 38 - zniosłam je ze strychu... i jestem mega szczęśliwa

oduczyłam się jeść chleb i podjadać...

no może mogłabym zacząć ćwiczyć, ale mam lenia

jedynie troszkę odpuściłam jak dostałam 1 okres - to była strasznie bolesna mega powódź i kilka razy pozwoliłam sobie wtedy na słodycz... no ale co tam...

ale jestem chwalipięta....

reklama
Do góry