reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

reklama
ADAMEK WYGRAL
clap.gif
heh wiedzialam ze tak bedzie;-)

Ivaz to Zoska jeszcze mniej spi od mojego Szymka.
Moj dzis spal 2 x po pol godziny!!!
zasnal o 20:30 i teraz sie wybudzil ale mam nadzieje ze zaraz zasnie - ciagnie smoka narazie:nerd:
A Wy uzywacie smoka?

Dzisiaj Ania przeszła samą siebie. Położyłam ją spać ok.21, o 22.20 już wstała do jedzenia, potem znowu jedzonko ok.23.30:szok:. Nie dało rady oszukać ją piciem, wydzierała się dotąd aż dostała cyca. A potem było już tylko gorzej - od ok.1.30 do 5.30 praktycznie nie spała (może ze 2xpo 5min) i w między czasie podnosiła sobie koszulkę i doiła cyca:shocked2:. Skapitulowałam już o 4.30 i dałam jej viburcol, po nim po godzinie zasnęła i spała do 9.00 (wg starego czasu), ale też z przerwami. Teraz też zasnęła ale pospała 15min i to bujana w leżaczku. Już cała w skowronkach i oczywiście drze buźkę. Niewiem co juz robić. Żeby chociaż w dzień pospała.

Dziewczyny, kiedy te nasze dzieci zaczną spac :baffled: JA dzis wstawalam tylko 5 razy w nocy i uznaje nocke za udaną!!! Serio, bo czasem to po 20 razy wstaje. W dzien jakos spi (tzn. 4 razy po 30 minut), w nocy chcialby podobnie...
A my tu z mezem drugie planujemy...!!!
Ktoras sie bedzie w najbolizszej przyszlosci starac? :-)

Dziewczyny, kiedy te nasze dzieci zaczną spac :baffled: JA dzis wstawalam tylko 5 razy w nocy i uznaje nocke za udaną!!! Serio, bo czasem to po 20 razy wstaje. W dzien jakos spi (tzn. 4 razy po 30 minut), w nocy chcialby podobnie...
A my tu z mezem drugie planujemy...!!!
Ktoras sie bedzie w najbolizszej przyszlosci starac? :-)

My narazie nie:-D Wystarczy Amelunia:-p

Ewelcia my smoka tez uzywamy:tak:

reklama
moonik - ja też bym chciała drugie jak najszybciej :))) ale to samo wyjdzie kiedy, plany tu nic nie dadzą, my na pierwsze czekaliśmy prawie rok czasu...

Do góry