reklama
Herbata
Fanka BB :)
kania wlasnie corke mam przeterminowana prawie 2 tyg ;-) a Ty siedzisz z mala w domu czy ona gdzies chodzi?
kiniusia wspolczuje cichych dni, ale ja z moim tez mialam ciazowe przeboje. cale szczescie wydoroslal jak juz mala byla na swiecie. jednak faceci kompletnie nie nadaja sie na nasze hormony ;-)
monisia a co dokladnie masz za problem z lozyskiem? moze mala roznica wieku jest fajna pozniej, ale wlasnie poczatkow sie boje...
zostawilam mala na chwile poza zasiegiem wzroku i juz mam uporzadkowane firany i skarpety starego... od 2 tyg chodzi wiec oczy dookolola glowy.eh...
kiniusia wspolczuje cichych dni, ale ja z moim tez mialam ciazowe przeboje. cale szczescie wydoroslal jak juz mala byla na swiecie. jednak faceci kompletnie nie nadaja sie na nasze hormony ;-)
monisia a co dokladnie masz za problem z lozyskiem? moze mala roznica wieku jest fajna pozniej, ale wlasnie poczatkow sie boje...
zostawilam mala na chwile poza zasiegiem wzroku i juz mam uporzadkowane firany i skarpety starego... od 2 tyg chodzi wiec oczy dookolola glowy.eh...
Monisia - O Dudarewiczu słyszałam wiele dobrego, próbowałam się do niego dostać na USG genetyczne w 12 tyg ale nie znalazł już niestety wolnego terminu. Słyszałam, że w Łodzi jest najlepszy, a przyjeżdżają do niego z całej Polski. Także na pewno warto się do niego wybrać, jest podobno bardzo dokładny i wiele kobiet ufa tylko jemu w kwestiach związanych z wykrywaniem ewentualnych wad...
A mogę zapytać, do jakiego lekarza chodzisz na wizyty?
Kania, podziwiam... Ja jestem ogromnym śpiochem...
Kiniusia, Kania, chyba zrobię sobie prezent.. jeszcze nie wiem z jakiej okazji, ale co tam
A mogę zapytać, do jakiego lekarza chodzisz na wizyty?
Kania, podziwiam... Ja jestem ogromnym śpiochem...
Kiniusia, Kania, chyba zrobię sobie prezent.. jeszcze nie wiem z jakiej okazji, ale co tam
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Witam!!
Tak Was podczytuje, ale na niczym się skupić nie mogę...
Witam Nowe Mamuśki Marcowe i czujcie się jak u siebie :-)
Pogoda mnie trochę dobija... Sypie od rana i -1 na termometrze.
Dobrze, że dzisiaj wizyta i pooglądamy dzidzię, bo idziemy rodzinnie :-)
Tak Was podczytuje, ale na niczym się skupić nie mogę...
Witam Nowe Mamuśki Marcowe i czujcie się jak u siebie :-)
Pogoda mnie trochę dobija... Sypie od rana i -1 na termometrze.
Dobrze, że dzisiaj wizyta i pooglądamy dzidzię, bo idziemy rodzinnie :-)
Kania78
...
Herbata moja córa do żłobka chodzi, a odnośnie chodzenia to Twoja biega, czy ostrożnie stąpa sobie???
Makunia z okazji zbliżających się świąt zimowych prezent jak najbardziej odpowiedni.
Asinka85 trzymam kciuki za rodzinną wizytę :-) Fajnie, jak mąż z dzieckiem też mogą pooglądać kto Nam w brzuchach siedzi :-)
Makunia z okazji zbliżających się świąt zimowych prezent jak najbardziej odpowiedni.
Asinka85 trzymam kciuki za rodzinną wizytę :-) Fajnie, jak mąż z dzieckiem też mogą pooglądać kto Nam w brzuchach siedzi :-)
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Herbata tak, planowane. W sumie ja bardziej naciskałam, ale chcę w końcu iść do pracy, a nie uśmiechało mi się wrócić do pracy, a za chwilę znów wracać do pieluch. Także jak najbardziej planowane :-) Zresztą jak urodzę, to Mały będzie miała prawie 2 lata, więc nie jest źle, a jak będzie, to się okaże 
Kania dokładnie :-) ciekawi mnie jak Tymek zareaguje, bo jak na razie, to nie za bardzo Go to interesuje
A Sz. ucieszony...

Kania dokładnie :-) ciekawi mnie jak Tymek zareaguje, bo jak na razie, to nie za bardzo Go to interesuje

Kania78
...
Doti za Twoją wizytę też trzymam kciuki :-) zabierasz ze sobą rodzinkę?
Asinka85 moja córa na razie z dystansem podchodzi do tematu ale wie że mama ma w brzuchu dzidka i już zdążyła się w żłobku pochwalić :-) Twierdzi, że chce siostrzyczkę, gdyby to ode mnie to teraz zależało to by ją miała.
Póki co zmykam i miłego dnia Wam życzę. :-)
Asinka85 moja córa na razie z dystansem podchodzi do tematu ale wie że mama ma w brzuchu dzidka i już zdążyła się w żłobku pochwalić :-) Twierdzi, że chce siostrzyczkę, gdyby to ode mnie to teraz zależało to by ją miała.
Póki co zmykam i miłego dnia Wam życzę. :-)
Ostatnia edycja:
reklama
Herbata
Fanka BB :)
doti powodzenia na wizycie ;-)
asinka a Twoj synek w domu siedzi z Toba? w sumie podejscie dobre, ja to sie boje z kim zostawie mala jak zaczne rodzic...eh, schizy przed snem
Kania o to fajnie masz
ja moja planuje wyslac od stycznia do nienki / tu nie ma zlobkow / . Corka wolno chodzi, biegnie tylko jak widzi ze chce jej cos zabrac
asinka a Twoj synek w domu siedzi z Toba? w sumie podejscie dobre, ja to sie boje z kim zostawie mala jak zaczne rodzic...eh, schizy przed snem
Kania o to fajnie masz