Królowa_Dramatu
Fanka BB :)
Kiniusia trzymam mocno kciuki za Was. Na pewno będzie wszystko dobrze i niedługo wyjdziesz do domu!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

nie ma chyba dla mnie nic bardziej relaksującego.
No ale skoro nie spał to mam nadzieję że słuchał uważnie i się uczył pilnie
No i jak na dumną przyszłą mamę przystało chwaliłam się portretem 3d swojego synka i wszyscy byli zachwyceni
Ale powiem wam że całe szczęście że w tym semestrze mamy tylko 4 wykłady dziennie i kończymy po 16, bo nie wiem jak bym do 8 wieczorem wytrzymywała (tak jak w zeszłym roku). Centralnie wykończona jestem po tym dzisiejszym dniu. 
nie wpadl na pomysl, ze ciezarnej jest ciezko pranie dzwigac...
slodkiego masz synka
podziwiam, a co do pragnienia, to ja ze soba mam zawsze wode i wypijam dobre 3l dziennie no i w nocy szklaneczka pod reka zawsze w pogotowiu