03.2013
Fanka BB :)
Ewelinka - mogę tak jak inne dziewczyny ale akurat na świeżo po wczorajszej wizycie polecić to co kazała mi brać lekarka przy napinaniu brzucha i ewentualnych bólach, co prawda mnie nie boli tak jak na okres, odpukać wcale nie boli ale sięgnij po magnez i No-spę, ja mam zalecony taki preparat jak Aspargin (jest bez recepty i to połączenie magnezu i potasu) mam tego brać 3 razy dziennie po 2 tabl. + 3 razy dziennie po 1 No-Spy.
Kup sobie podobny zestaw, zaszkodzić na pewno nie zaszkodzi - tak myślę skoro lekarz tak każe.
Kociatka - ufff całe szczęście że wszystko się u Ciebie dobrze skończyło, a jeśli mogę zapytać to jak rozróżnić te nieprawidłowe skurcze od takich nie groźnych ? Te które u Ciebie były to były pewnie bolesne i częste, tak ?
Chciałabym wiedzieć kiedy faktycznie panikować a kiedy to nie jest potrzebne ;-)
Kiniusia - mam nadzieję że u Ciebie już wszystko dobrze
Kup sobie podobny zestaw, zaszkodzić na pewno nie zaszkodzi - tak myślę skoro lekarz tak każe.
Kociatka - ufff całe szczęście że wszystko się u Ciebie dobrze skończyło, a jeśli mogę zapytać to jak rozróżnić te nieprawidłowe skurcze od takich nie groźnych ? Te które u Ciebie były to były pewnie bolesne i częste, tak ?
Chciałabym wiedzieć kiedy faktycznie panikować a kiedy to nie jest potrzebne ;-)
Kiniusia - mam nadzieję że u Ciebie już wszystko dobrze

Co śmieszniejsze oprócz tej buły na mięso nie mogę patrzeć...tak więc Maca omijam szerokim łukiem
Ja jeszcze nie wierze ze bede miala syna
wciaz powtarzam ze uwierze jak urodze