Deizzi
Fanka BB :)
Szczebiotka miłam osłonki od samego poczatku i teraz też zakupiłam. Wynalazek fenomenalny, ale jak pokazuje czas nie dało się tego po prostu w naszym przypadku uniknąć. Coś za coś...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Z Laura mialam gorzej bo waga przeszkadzala ale teraz spoko nie gromadzi mi sie woda wiec jest lzej

Wrecz bede przeszczesliwa jak ktos mnie zapyta co to za imie
A ja dumnie odpowiem ze oznacza mocnego faceta

i fast foodow nie jadlam bo wtedy smakowalo mi tylko zdrowe jedzenie i slodycze
Wrecz odwrotnie niz teraz
A nie mam pieter, tylko sredniej wielkosci mieszkanie. Nie wiem, jak to bedzie z 3 facetami w domu, wole nie myslec. Wezme do szpitala chyba reczny laktator, zeby pomoc dziecku uchwycic brodawke i pomoc siarze wyplywac. Mam jakis "korektor sutka", takie cos, co ma wyciagnac brodawke, ale prawde mowiac nie sprawdzilo sie. Reczny laktator powinien pomoc. Z elektrycznym laktatorem poczekam, najwyzej zaczne odciagac w domu. Poprzednio strasznie ciezko wyplywala mi siara, a maly nie ssal najlepiej, wiec pompowalam i mieszalam mu siare z mm. Sama siara nie wystarczala malemu glodomorowi. Teraz powinno byc latwiej, ale nigdy nie wiadomo
Sama woda. Zazdroszcze, ze tak lekko sie czujesz.
.
. Ja banana też dziś z łóżka wywaliłam, a potem do mnie wrócił... Chyba nie ma teraz pozycji do spania, w której byłoby mi wygodnie
.
.
.
.