betina - jak opadnie, to od razupoczujesz różnice

zresztą w pierwszym momencie sięwystraszyłam, bo się obudziłam i nie wiedziałam co się stało

na dniach powinnaś już mieć nizej brzuszysko

chyba, że dopieroprzed samym porodem Ci opadnie 8|
Patrycja - Kania i ja mamyczęsto skurcze

ale tez nieregularne... Dopóki Iwonka nie opisałaswojego porodu, to się nie bałam, że nie będę wiedziała kiedymam jechać do szpitala... Teraz myślę, że pojadę jak mnie będzietak bolało, że (wybaczcie) nie pomyślę o tym, żeby pytać naforum czy jechac
A jak mały kopał, to podobno tylkoprzepowiadające (tak wyczytałam w jakieś gazecie)
kociatka - 13 lat razem? :Oszok, gratuluję:* co do ostrego jedzenia - ostatnio zrobiłam takigulasz, że nawet pies nie chciał go zjeść (dorzuciłam 2papryczki chilii)

, ale ja też uwielbiam ostre jedzonko
zuzukon - jak Twoje ciśnienie?
deizzi - Ty też na mnie niepoczekasz

chlip-chlip, jak ja Wam zazdroszczę
ewelinka - ja próbowałam mlekaz miodem, ale nie pomaga:| musiałabyś lekarza zapytać, możejakieś ziołowe pozwoli Ci łykać? Albo rób sobie godzinny spacerpóźnym popołudniem, może to coś da
zabka - u nas tata kupuje mamiepo porodzie biżuterię, zwykle pierścionek właśnie. Super, że Pcoś planuje - będziesz miała dwie radości - dzidziusia i mozezaręczyny (a jak nie to chociaż pierścionek

)
Wstałam dzisiaj wyjątkowo wyspana, byłam siku tylko 2 razy w nocy, to jakiś cud. Skurcze chwilowo dały sobie spokój

Chyba wezmę się za prasowanie