reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2013

krolowa normalnie horror przezylas, a porod tak sie ladnie szybko zapowiadal. Mam nadzieje, ze zapomnisz o tym...wiem, ze bedzie ciezko. Dobrze, ze wszystko sie skonczylo waszym bezpiecznym powrotem do domku.

ja wciaz w dwupaku, zmeczenie i oslabienie organizmu jest coraz wieksze:( Jutro mam masaz szyjki, jak nie poskutkuje to tylko 4 dni od jutra do soboty i beda wykurzac malego z brzucha w szpitalu:( Czyli najdalej w poniedzialek 8.04 urodze juz- mam taka nadzieje.
Dzis ciezko mi sie spalo w nocy, ale chyba okna umyje, posprawdzam torby do szpitala i jeszcze kilka rzeczy sie znajdzie do zrobienia w domu:)

marynka a ty jak sie czujesz? melduj sie codziennie prosze:) zebym wiedziala, czy juz sama jestem na placu boju:)

reklama
Hey kobietki,

ktos mial racje piszac, ze 10 miesiac jest najdluzszy. Moze podswiadomie nie jestem jeszcze gotowa na Dzidka i go tam sama przetrzymuje... Zaczelam zajadac nerwy, w domu od poczatku marca wszystko gotowe, mama spakowana i czeka, moze byc u mnie tylko do 17/18 kwietnia (roczek wnusia i 18 siostry), a pozniej tylko po 20 kwietnia do 3 maja. Ja juz chce urodzic :tak: dobrze, ze resztki humoru zostaly...

noelko bede sie meldowac codziennie, powodzenia na masazu! i glowa do gory :happy2:

Krolowo
tule Cie mocno, straszny porod mialas. Mam nadzieje, ze patrzac na coreczke uda CI sie choc troszke o nim zapomniec... no i dzielna jestes niesamowicie!

Królowa aż się popłakałam... Nie wyobrażam sobie tego przejść. Silna kobietka jesteś. Życie jest niesprawiedliwe. Każda kobieta powinna witać na świecie swoje dziecko z uśmiechem na ustach do tego odprężona i zrelaksowana. Gratuluje córeczki Waszego długiego szczęścia ;)

reklama
marynka, noelka jestem z wami codziennie myslami! juz niewiele wam zostalo kochane!

makunia gratuluje ogromnie! wreszcie sie doczekalas!

krolowa porod mialas straszny, ale ciesz sie ze chociaz zzo dzialalo. u mnie tez poszedl w ruch prozniociag za pierwszym razem, ale ja parlam bez znieczulenia... ominelo Cie chyba najgorsze! wcale sie nie dziwie ze nie chcesz juz rodzic naturalnie, bardzo sie ciesze ze malutka jest zdrowa! dzielna z Ciebie babka!

Do góry