anka26_x_07
Mama Laury :)
Martuska kupe czasu cie nie bylo ale fajnie ze sie zmobilizowalas i zagladnelas. Wlasnie wspominalysmy o tobie z betina
) Mam nadzieje ze chrzest bedzie udany a do tego czasu katarek i kaszel pojda w niepamiec. Co do placzu to Laura tez stara sie jakos zaradzic z tym ze u nas placz jest tylko jak brzuszek pusty. I faktycznie podejscie facetow jest takie ze jak dziecko placze to jest glodne
Laurze tez juz kilka razy przeszlo przez gardlo by dac bratu mleczko wiec chyba standardowo wszyscy przyjmuja ze dziecko placze tylko z glodu
Leos pieknie przybral na wadze super!!! Ethan wielki sie urodzil wiec i waga u niego wysoka ale potem wszystko sie wyrowna;-)
Sporo u was tych imprez koscielnych fiu fiuu
Gosha w aptece? Hmmm nawet bym nie pomyslala
Kania a wy kiedy chrzcicie, teraz w niedziele? Kurde musze z bratem sie zdzwonic bo termin musze zaklepac w Kosciele chociaz wciaz mam problem z chrzestna nie bardzo wiem kogo wziasc
Maz chce wybrac jedna z trzech siostr ja sie nie wtracam bo w sumie wybralam chrzestnego a jemu zostawilam sprawe chrzestnej zeby nie bylo ze sama wybralam
Laurze tez juz kilka razy przeszlo przez gardlo by dac bratu mleczko wiec chyba standardowo wszyscy przyjmuja ze dziecko placze tylko z glodu
Leos pieknie przybral na wadze super!!! Ethan wielki sie urodzil wiec i waga u niego wysoka ale potem wszystko sie wyrowna;-)Sporo u was tych imprez koscielnych fiu fiuu
Gosha w aptece? Hmmm nawet bym nie pomyslala
Kania a wy kiedy chrzcicie, teraz w niedziele? Kurde musze z bratem sie zdzwonic bo termin musze zaklepac w Kosciele chociaz wciaz mam problem z chrzestna nie bardzo wiem kogo wziasc
Maz chce wybrac jedna z trzech siostr ja sie nie wtracam bo w sumie wybralam chrzestnego a jemu zostawilam sprawe chrzestnej zeby nie bylo ze sama wybralam
. Śpi ładnie (jedynie wieczorami ma problem z zaśnięciem), je coraz więcej, a gdy zaśnie koło północy po karmieniu to potem mamy pobudkę ok. 4 a następna ok.8-9 rano :-). Także pospać daje i to jest naprawdę piękne :-).
.
.
Mam nadzieję, że jeszcze przyjedzie, bo jutro nie mam zamiaru siedzieć w domu. Wiktoria nie zaliczyła spaceru i nie chce spać, tylko ręce i cycuś. Położna przyszła, pogadałyśmy i powiem Wam, że super z niej babka, polubiłam ją i zapomniałam się zapytać, czy za tydzień też będzie. Do kiedy przychodzą położne? Ja myślałam, że tylko pierwszy miesiąc po porodzie.