Beata86
Fanka BB :)
I superJa akurat mam to szczescie,ze w ciazy maz jest dla mnie doskonały [emoji23] zakochuje w nim sie drugi raz, bo tak nie raz zdarzaly sie sprzeczki,ale my 5 min i pogodzeni my z tych co gniewac sie nie umieją
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I superJa akurat mam to szczescie,ze w ciazy maz jest dla mnie doskonały [emoji23] zakochuje w nim sie drugi raz, bo tak nie raz zdarzaly sie sprzeczki,ale my 5 min i pogodzeni my z tych co gniewac sie nie umieją
Link do: Chinosy - light blue @ Zalando.pla podaj linka do nich jak możesz![]()
U mnie też było krótkie spięcie przy pakowaniu, ale już jest okJa się ściełam z mężem. Popłakałam i bardzo boli mnie głowa. Ciśnienie. Czasem nie mam sił do tego człowieka. Wyjdę z psem, dotlenie się i może opadnie mi stres/nerw.
Mam nadzieję, że u Was jednak lepiej. M sam pojechał do teściowej. Przynajmniej mam spokój. Ech...
U mnie tez mąż anioł a ja strzelam fochy od czasu do czasu...to hormon [emoji23]Ja akurat mam to szczescie,ze w ciazy maz jest dla mnie doskonały [emoji23] zakochuje w nim sie drugi raz, bo tak nie raz zdarzaly sie sprzeczki,ale my 5 min i pogodzeni my z tych co gniewac sie nie umieją
Nie denerwuj sie... wiem ze czasem ciężko... na pewno przemysli i przeprosi. Faceci przeciez bez nas nie moga żyć. A Ty zrób cos dla siebie... u mnie kapiel czy prysznic daja odprężenie i świeża glowe.Ja się ściełam z mężem. Popłakałam i bardzo boli mnie głowa. Ciśnienie. Czasem nie mam sił do tego człowieka. Wyjdę z psem, dotlenie się i może opadnie mi stres/nerw.
Mam nadzieję, że u Was jednak lepiej. M sam pojechał do teściowej. Przynajmniej mam spokój. Ech...
Bidulka... zdarza się najlepszym. Ja dzis bylam winna ze synek się uderzyl w brodę, stal przy stoliku a ja do niego-zrob tany tany - glupia matka...zrobil z takim zaangażowaniem ze uderzyl w stol brodka... ehhh nie przewidziałam. Na szczęście go zagadalam i jest oki.Jeeejcora trzasnela mi brodą o deske w lozku
ma stluczone i boli biedna
jak ja nie moge patrzec jak ona cierpi..
Jak sie synek dzisiaj czuje?Dziękuję dziewczyny
Tak syn jest alergikiem i ma astmę .