Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kciuki trzymamCzekam pod gabinetem. Jakis stres mnie dopadl -.-
Gratuluję i trzymam kciuki za Ciebie [emoji8] teraz przerasta, ale oswoisz się z tą myślą, dasz radę [emoji123]
Cześć. Znalazłam to forum przypadkiem. Tydzień temu zrobiłam test i do dziś jakoś ledwo uwierzyć mogę w dwie kreski. Ta ciąża jest dla mnie kompletnym zaskoczeniem. Zwłaszcza, że jestem mamą cudownej dwójki dzieci, które przyjdzie mi wychować jako samotna matka. Przyznam, że sytuacja póki co mnie przerasta.
Nooo to nieźle....chociaż dzidzi zobaczyłaś.Kurdeeeee. Szwagierka mnie w blad wprowadzila i poszlam na nfz zeby dali mi skierowanie na krew ale okazalo sie ze ta babka ciazy nie prowadzi -.- nie wiem jakim cudem ona do niej chodzila..
Usg zrobili wszystko ok ale skierowania nie dostalam..
Minie, w którymś momencie miniePóki co minął tydzień czasu, a ja mam kiepskie myśli. Oby minęło.
jak by się syt wydawała tragiczna, my mamy zawsze sobie poradzimy. Wiem będzie ciężko ale wierze że dasz radę i jakoś sobie wszystko poukładasz! Ja też jestem w 3 ciąży, i równie dobrze uwierzyć nie mogę że będę mieć trzecie dziecko. Nie planowaliśmy tego ale stało się, rozmawialiśmy nawet o aborcji ale kurcze za dużo miłości we mnie, myślałam że jakby co to będzie prosta decyzja ale jak widać to nie takie proste. Zostaje nam cieszyć się z ciązy i tego że będzie nas więcej!!
Strasznie mi przykro że będziesz dzieci wychowywać sama ale może rodzina pomoże??
W kwietniu. Też tak myślę że gdyby coś się dzialoA kiedy robiłaś? Jakby to było coś złego to by pewnie zadzwonili żebyś się do nich zgłosiła![]()