reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Tez uwazam ze jeszcze stanowczo za wczesnie na przenoszenie sie na watek zamkniety. Przeciez dziewczyny ktore beda mialy termin na koniec marca prawdopodobnie jeszcze nie wiedza ze sa w ciazy. Mysle ze watek powinien byc otwarty jeszcze przez co najmniej 3 muesiace. Tez nie kazdy od razy po zrobieniu testu szuka forum.

Ja wracam do domu po pracy i po wizycie u kosmetyczki. Zmeczona jestem strasznie, zwlaszcza ze w nocy spac nie moglam:/
Ja na poprzednie a moje pierwsze forum trafiłam jak syn mial 5miesięcy wiec dla mnie zamykanie calego wątku wydaje sie bez sensu najlepiej stworzyć taki pod watek zamknięty i tam można pisać o rzeczach o ktorych nie chcemy na otwartym a na tym w dalszym ciagu się udzielac

Ja na poprzednie a moje pierwsze forum trafiłam jak syn mial 5miesięcy wiec dla mnie zamykanie calego wątku wydaje sie bez sensu najlepiej stworzyć taki pod watek zamknięty i tam można pisać o rzeczach o ktorych nie chcemy na otwartym a na tym w dalszym ciagu się udzielac

Ale mimo wszystko zrobilabym to pozniej. Bo jednak jak juz sa dwa fora (jedno otwarte i drugie zamkniete) to to otwarte dosc szybko umiera, bo kazdy pisze na zamknietym, nikomu sie nie chce pisac w dwoch miejscach i nowe dziewczyny sa zostawione same sobie.

Ja też malo się udzielam bo pracuje a w domu pełno roboty przy małym, no i czekam na takie pewne potwierdzenie przez usg. Myślę że jak już będę miała te wizytę za sobą będę spokojniejsza i też chętniej będę pisała. A jak pójdę na l4 to już w ogóle

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry