aMarta12345
Zaciekawiona BB
Ja jeszcze nigdy nie badalam piersi, mam zamiar iść, ale jakoś nie mogę dotrzeć
Ja pierwszego guzka wyczułam sobie sama.. dość duży był
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jeszcze nigdy nie badalam piersi, mam zamiar iść, ale jakoś nie mogę dotrzeć
To pewnie też masz gruczołowatą Budowa piersi jak czujesz guzkiwitaj w klubie
![]()
Dziś powinnam dostać okres. Nie ma go. Robiłam betę ujemna. Już nie wiem co myśleć ? Nie jestem w ciąży, albo owulacja mi się przesunęła.jutro idę do innego ginekologa niż byłam wczoraj, bo wczoraj gin powiedział mi, że to wczesna ciąża po badaniu. A teraz już zgłupiałam.... Niby w pierwszej żywej ciąży beta mi wyszła tydzień po spodziewanym okresie 87. I już nie wiem... Co wy na to ? Jestem zdołowana... Dodam, że mam regularne cykle 27-29 +/- 1 dzień.
2Wydaje mi się, że jakbyś była w ciąży, to w dzień potencjalnego okresu beta powinna już wyjść. No chyba, że rzeczywiście owulacja się przesunęła. Ile miała ta twoja beta dzisiaj?
Trst mialas pozytywny, lekarz poteierdzil ciaze, a beta nie? Hmm... a moze to ciaza biochemiczna... (oby nie!)Dziś powinnam dostać okres. Nie ma go. Robiłam betę ujemna. Już nie wiem co myśleć ? Nie jestem w ciąży, albo owulacja mi się przesunęła.jutro idę do innego ginekologa niż byłam wczoraj, bo wczoraj gin powiedział mi, że to wczesna ciąża po badaniu. A teraz już zgłupiałam.... Niby w pierwszej żywej ciąży beta mi wyszła tydzień po spodziewanym okresie 87. I już nie wiem... Co wy na to ? Jestem zdołowana... Dodam, że mam regularne cykle 27-29 +/- 1 dzień.
Dzieki ;-) bo cos mi sie ubzduralo ze 12-14 i ze bede musiala 5 tyg az czekac do wizyty a tak to standardowo 4;-)Jak ja się rejestrowałam to mówiła chyba, że między 11 a 14. Bo ja mam ostatniego dnia 13 tygodnia i konsultowałam z ginekologiem i mówił, że ok.
Do szpitala radze sciagnac hybrydy. Plytka paznokcia duzo mowi lekarzowiJa sama ściągałam przed pójściem do szpitala całkiem niepotrzebnie . Jutro siądę i sobie zrobię nowe