reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja test PAPPA robilam tylko raz i dxiekuje bardzo, nigdy wiecej [emoji14]
USG mialam dobre a test, ktory jest loteria mi wszystko schrzanil i wylam przez 2 tygodnie, az po spotkaniu z genetykiem i dokladnej analizie pani doktor sama stwierdzila, ze wszystko jest w porzadku, a to tylko test wyliczany komputerowo :P
Daj spokój z tymi testami to jest w ogóle jakaś pomyłka,ze je robią

Ja badania prenatalne na pewno bede robic, inna opcja nawet nie wchodzi w gre. Zastanawiam sie tylko czy usg i pappa (tak jak w pierwszej ciazy) czy zamiast pappy zrobic nifty. Jeszcze mam troche czasu na myslenie.
Nie szkoda ci pieniędzy, ja przechodzilam ten tamat w tamtym roku, siedziałam na forach i z tego co kobiety które miały robione nie zawsze im sie pokrylo z tym jakie dziecko urodziły.

Hej dziewczyny.witam nowe mamusie[emoji4]faktycznie dużo mam w trzeciej ciąży[emoji4]A w jakim wieku sa wasze pociechy?duża różnica wieku będzie?
U nas też deszcz i paskudna pogoda.właśnie jedziemy na Soline na domku.pogoda fest[emoji53]miłego dnia
Ja mam syna 7 lat, juz tyle czasu czeka na rodzeństwo, teraz to moja 6 ciąża ostatnia próba, oby udana

Ja sie zastanawiam czy robić, jesli usg bedzie ok, nie chce chyba sie stresowac prenatalnymi, bo test papa i tak bede miala zly, a moze byc tak,ze zaczna mierzyc i wymyślać, zeby mnie na nimfy namawiac i po co mi to, usunac tak dziecka nie usunę. Z synem nie miałam i dzięki Bogu oszczedzilo mi to stres
I pape i nifty mam na nfz razem z usg,a potem spotkanie z genetykiem. Robię bo tak jak któraś pisała można już zrobić operację w brzuchu (znam przypadki,gdzie gdziecko w brzuchu miało dwie operacje robione). U mnie też wyniki nic nie zmienią bo nie usunę ciąży ! Nosiłam kilka miesięcy śniertelnie chore dziecko to i jeśli to by było chore to też zostanie ze mną do końca !!!

I pape i nifty mam na nfz razem z usg,a potem spotkanie z genetykiem. Robię bo tak jak któraś pisała można już zrobić operację w brzuchu (znam przypadki,gdzie gdziecko w brzuchu miało dwie operacje robione). U mnie też wyniki nic nie zmienią bo nie usunę ciąży ! Nosiłam kilka miesięcy śniertelnie chore dziecko to i jeśli to by było chore to też zostanie ze mną do końca !!!
Ja nosilam do 18tygodnia. Pierwsze slysze ,ze nimfty jest na nfz. Amniopunkcja to tak. Ja przechodzilam w tamtym roku te procedury i nie chce, tyle stresu ile miałam a nic to nie pomogło, nie zawsze da sie pomoc niestety, a takie przypadki kiedy pomoga sa zwykle rzadkie.

Wszędzie nawet na stronach masz,ze nie jestna nfz, amnio jest, i jeszcze jakies jedno badanie w 10tygodniu podobne do amnio ktore proponował mi lekarz, ale niestety ja sie nie zgodze, bo jest to tez ryzyko
Screenshot_20180718-091724.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180718-091724.jpg
    Screenshot_20180718-091724.jpg
    86 KB · Wyświetleń: 284
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry