reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@judytka77 jest Ok. Nie jesteś wścibska. Dołączyłam do forum po tym jak mi terapeutka zaproponowała jako jedną z form terapii. Ponoć z obcymi ludźmi łatwiej się o tym rozmawia. I chyba miała rację. Synek ma 8 lat. Bardzo to przeżywa. Bardzo. Chronię go jak mogę. Ale widział, że taty rzeczy zabrali jego rodzice. Niestety przy nim teście postanowili zrobić awanturę i próbowali straszyć sądem i odebraniem praw. W nocy płacze. Jest bardzo smutny. Córeczka ma roczek. Jeszcze nie rozumie. Jej będzie łatwiej.
Biedny twój synek bo faktycznie już w takim wieku jest ze wszystko widzi i dużo rozumie[emoji17] nie lubię takich sytuacji gdzie dzieci cierpią przez błędy dorosłych.wiadomo że przyjdą czasy kiedy zacznie zadawać pytania trudne pytania[emoji17]powiem Ci ze jesteś mega silną kobietą.podziwiam Cię.jestem pewna tego ze sama dasz więcej miłości i szczęścia swoim dzieciom niż w nieszczęśliwym związku.ogólnie uważam że kobiety źle robię będąc z mężem tylko dla dzieci mimo ze np.nie kochają męża bądź mąż źle je traktuje.trzymam mocno kciuki za Ciebie [emoji110] [emoji8]

Powiem ci, że przeszło mi to przez głowę. On sobie sam życie zacznie układać. A mi ciężko będzie z trójką. U nas jest legalna aborcja. Umówiłam się nawet. Ale nie potrafię pójść tam. Nie potrafię. Nie jestem w stanie.

Niech on sobie usunie ale coś innego... przykro mi bardzo ze musisz to wszystko przechodzić. Zobaczysz ze wszystko się jakoś ułoży i dasz radę sobie bez niego! [emoji6]

Chyba później dołączyłaś do forum. Wcześniej pisałam, że wydawało mi się, że mam idealną rodzinę. Mąż był dobrym ojcem. Mężem tez. Pewna przypadkowa sytuacja sprawiła, że dowiedziałam się tego i owego. Podczas konfrontacji zaczęło się piekło. Policję musiałam wezwać. Tydzień później okazało się ze jestem w ciąży. Siedziałam i wyłam do księżyca. Dostałam depresji. Ale po tygodniu rozpaczy ogarnęłam się. Papiery rozwodowe i o alimenty wysłałam Prawa rodzicielskie odebrałam. Teraz jestem na Zolofcie. Inaczej mam bardzo kiepskie myśli. Specjalista mi przepisał i muszę brać. Chodzę również na terapię. To tak w skrócie.
Czytałam ale jakos tego nie poskładałam. Strasznie to wszystko brzmi. Musisz byc silna.

macie jakies doswiadczenia z wozkami dla dzieci rok po roku? Tzn corka bedzie miala prawie dwa lata jak drugie sie urodzi ale jestem pewna ze jak zobaczy ze rodzenstwo jezdzi w wozku to sama tez bedzie chciala.. mozecie cos polecic?

macie jakies doswiadczenia z wozkami dla dzieci rok po roku? Tzn corka bedzie miala prawie dwa lata jak drugie sie urodzi ale jestem pewna ze jak zobaczy ze rodzenstwo jezdzi w wozku to sama tez bedzie chciala.. mozecie cos polecic?
Moze takie coś
Screenshot_20180731-163455.jpg
Screenshot_20180731-163521.jpg
Screenshot_20180731-163607.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180731-163455.jpg
    Screenshot_20180731-163455.jpg
    56,6 KB · Wyświetleń: 255
  • Screenshot_20180731-163521.jpg
    Screenshot_20180731-163521.jpg
    51 KB · Wyświetleń: 262
  • Screenshot_20180731-163607.jpg
    Screenshot_20180731-163607.jpg
    48,8 KB · Wyświetleń: 255
reklama
Hej u mnie dziś chłodniej trochę[emoji4]nawet padało chwilę.
Trochę apetyt mi wraca ale czasem zwymiotuje i mnie okropnie mdli.waga jest taka sama 59 kg przy wzroście 169[emoji53]
Był temat męża i jego reakcji.powiem wam ze mimo naszego 12 letniego stazu moj mąż jest cudowny.planowaliśmy tą ciążę i bardzo ją przeżywa.wspiera mnie,wyrecza i jest bardzo szczęśliwy.aj wogole powiem wam ze kochamy się bardziej niż kiedyś a nie sądziłam że tak może być[emoji4]
@FallenAngel83 przykro mi że musisz przechodzić takie sytuacje[emoji20]A jeśli możesz napisać bardziej jeśli chcesz jak twoje dzieci reagują m to ze taty z nimi niema?przepraszam jeśli to wscibskie pytanie.
Powiem wam ze u mnie wszystkie najbliższe mi osoby wiedzą.dzieci moje też bo one mnie dosłownie blagaly o rodzenstwo[emoji4]
Dziewczyny czy wy też zrobilyscie się takie płaczki?wzruszam się o byle co[emoji24]
Miłego dnia
Judyta Ty chuda jak patyk pozazdrościć figury

Do góry