aga6
Fanka BB :)
Ja przed ciaza mialam mega niskie teraz takie normalneJa mam bardzo niskie ciśnienie wiec na szczęście mi to nie grozi, chociaż tez starałam się pić zamiennie z Inka żeby nie przesadzać z ta kofeina![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja przed ciaza mialam mega niskie teraz takie normalneJa mam bardzo niskie ciśnienie wiec na szczęście mi to nie grozi, chociaż tez starałam się pić zamiennie z Inka żeby nie przesadzać z ta kofeina![]()
Moim zdaniem super wybrałaś. Co Ci przyjdzie z treserki, jeśli zrazi malutką od początku?Pytanie mam. Mogę wybrać nauczycielkę dla córki-7 lat zaczyna szkole(po znajomosci). Nie ma 1 idealnej. I nie wiem co wybrać. Miła serdeczna panią którą stawia na relację i dobre samopoczucie dzieci w szkole czy taka którą stawia na naukę? Moja corka intelektualnie jest bardzo ogarnięta Ale emocjonalnie dość wrażliwa i krytyka ja zniechęca a odpowiednią motywacja i wspieranie dużo daje ( widzę np na balecie gdzie ma panią nastawiona na relację właśnie a nie na osiągnięcia-jest tam fajnie Ale to równoległa grupa od wymagającej Pani jeździ na zawody).
Póki co wybrałam ta opiekuńcze. I nie wiem czy dobrze...
Tym papa to ja bym sie nie przejmowala to statystykiCzekam na wyniki krwi pappa jak na wyrok.Aż zadzwoniłam, ale mają być po południu.
Będzie dobrze :* nie martw sie. Ja pappy nie robięCzekam na wyniki krwi pappa jak na wyrok.Aż zadzwoniłam, ale mają być po południu.