aga6
Fanka BB :)
Ja przed ciaza mialam mega niskie teraz takie normalneJa mam bardzo niskie ciśnienie wiec na szczęście mi to nie grozi, chociaż tez starałam się pić zamiennie z Inka żeby nie przesadzać z ta kofeina![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja przed ciaza mialam mega niskie teraz takie normalneJa mam bardzo niskie ciśnienie wiec na szczęście mi to nie grozi, chociaż tez starałam się pić zamiennie z Inka żeby nie przesadzać z ta kofeina![]()
Moim zdaniem super wybrałaś. Co Ci przyjdzie z treserki, jeśli zrazi malutką od początku?Pytanie mam. Mogę wybrać nauczycielkę dla córki-7 lat zaczyna szkole(po znajomosci). Nie ma 1 idealnej. I nie wiem co wybrać. Miła serdeczna panią którą stawia na relację i dobre samopoczucie dzieci w szkole czy taka którą stawia na naukę? Moja corka intelektualnie jest bardzo ogarnięta Ale emocjonalnie dość wrażliwa i krytyka ja zniechęca a odpowiednią motywacja i wspieranie dużo daje ( widzę np na balecie gdzie ma panią nastawiona na relację właśnie a nie na osiągnięcia-jest tam fajnie Ale to równoległa grupa od wymagającej Pani jeździ na zawody).
Póki co wybrałam ta opiekuńcze. I nie wiem czy dobrze...
Tym papa to ja bym sie nie przejmowala to statystykiCzekam na wyniki krwi pappa jak na wyrok.Aż zadzwoniłam, ale mają być po południu.
Będzie dobrze :* nie martw sie. Ja pappy nie robięCzekam na wyniki krwi pappa jak na wyrok.Aż zadzwoniłam, ale mają być po południu.